Hof Ter Meyghem

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Info


Salons & Feestzalen

Hof Ter Meyghem is een karaktervol restaurant, dat uiterst geschikt is voor wie op zoek is naar een helpende hand voor het organiseren van een bepaalde gelegenheid. Het restaurant is gelegen in Oudegem bij Dendermonde. U kan er terecht voor de organisatie van feesten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, recepties, communiefeesten, walking dinner, trouwfeesten,... Met meer als 25 jaar ervaring staan ze bij Hof ter Meyghem garant voor het vlekkenloos verloop van al jullie feesten. 
 

Veranda

De veranda is gelegen aan de hoofdingang waardoor u een prachtig uitzicht op de voortuin heeft. De zaal beschikt over een tv-scherm, draadloze micro en geluidsinstallatie Bose. Deze zaal is geschikt voor feesten tot 50 zittende personen, maar dit kan nog uitgebreid worden dankzij de schuivende zijpanelen die de zaal kunnen vergroten. De veranda wordt doorgaans het meest gebruikt als receptieruimte. 
 

Grote zaal

De Grote zaal heeft een capaciteit van 140 personen met uitbreiding tot 200 personen. Ook hier kan gebruik gemaakt worden van de verschuivende panelen. De zaal is voorzien van alle accomodatie zoals een beamer, projectiescherm, draadloos internet, enz. Afhankelijk van het weer kan de receptie en het ontvanst ook in de tuin doorgaan. 
 

Benedenzaal

De Benedenzaal heeft een capaciteit van maximum 60 personen en beschikt over een prachtig binnenterras. Ideaal bij mooi zomerweer.  Een grote privé parking is aanwezig! 

Hof ter Meyghem beschikt over verschillende menu's die u kan kiezen voor eender welk feest. Indien u ergens allergisch voor bent, kan u dit best op voorhand doorgeven aan hun, zodat ze daar rekening mee kunnen houden.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief