Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Info

Voor al uw communiefeesten, huwelijken, eetfestijnen, babyborrels en meer kan u bij JP Renting terecht. JP Renting te Dendermonde maakt van uw feestjes een onvergetelijke gebeurtenis. U kan bij JP Renting terecht voor allerlei feestmateriaal en feestbenodigdheden zoals tenten, tafels, stoelen en bestek. U kan dit feestmateriaal ophalen in Dendermonde, of ervoor kiezen om alles te laten leveren. Ook voor de totaalverzorging van uw feest, met een leuk concept, decoratie, catering en meer is JP Renting uw partner.
 

Verhuur feestmateriaal

JP Renting staat garant voor gezellige feesten met alles erop en eraan, waar jaren later nog over gesproken wordt. De specialist in feestmateriaal heeft alles in huis om van uw housewarming, lentefeest, instuif, surpriseparty of verjaardagsfeest een onvergetelijk gebeuren te maken. U kan bij JP Renting uit Dendermonde terecht voor alle verhuur van feestartikelen en feestbenodigdheden.
 

Totaalorganisatie van uw feest

Plant u een evenement, maar zou u de praktische regeling graag uit handen geven? Of heeft u niet echt een idee hoe u uw feest in een origineel concept kan gieten? JP Renting bereidt uw event tot in de puntjes voor en zorgt dat alles aanwezig is om uw feest te doen slagen, volledig afgestemd op jouw wensen. Er wordt voor gezorgd dat alle ingrediënten zoals inrichting, decoratie en catering aanwezig zijn om van uw feest of evenement een succes te maken. Zo kan u zelf onbezorgd genieten tijdens de festiviteiten.

 

Ligging en routebeschrijving