Info

Is uw smartphone, iPhone of tablet beschadigd?  Dan heeft u de keuze; u laat uw toestel herstellen of u kan voordelig een refurbished iPhone of iPad aankopen.
 

Reparatie  Iphone, Ipad, smartphone en tablet

Schrijf je gsm niet af wanneer iets stuk is of niet meer werkt, de kans is groot dat het nog kan hersteld worden.  Meestal is een reparatie voordeliger dan een nieuw toestel aankopen, bekijk onze prijzen en soorten reparaties op de website.

 

Verkoop Refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een toestel dat al eerder gebruikt is.  Hierdoor is de prijs aanzienlijk lager dan een nieuw toestel.  Door professionele technische controle, reiniging en indien nodig reparaties is het toestel nagenoeg gelijk aan een nieuw exemplaar.   Het voordeel van een refurbished iPhone ten opzicht van een tweedehands toestel is de deskundige controle en de garantie.  MobileFixIT biedt namelijk 24 maanden garantie aan bij aankoop van een refurbished iPhone.  Bezoek onze shop op de website.


Onderhoud en reparatie van PC’s

Naast verkoop en herstelling van iPhone, iPad en smartphone zijn we ook in de mogelijkheid om een PC samen te stellen volledig op uw maat en volgens uw budget.

Ook onderhoud en herstelling van uw PC of laptop nemen we voor onze rekening.

Neem contact met ons op voor een prijsofferte of meer informatie.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prima!... 7,9 Review door: Martin
Doe zo verder... 8,2 Review door: Enzo
Vlotte verkoper met de nodige ke... 8,8 Review door: Claudine
Heel snelle en correcte dienst n... 9 Review door: Patrick