Bij Den Appel

Openingsuren

Maandag 08/03 08:00 - 20:00
Dinsdag 09/03 08:00 - 12:00
Woensdag 10/03 GeslotenGesloten
Donderdag 11/03 08:00 - 20:00
Vrijdag 05/03 08:00 - 20:00
Zaterdag 06/03 08:00 - 20:00
Zondag 07/03 08:00 - 13:00

Info

Koopt u uw voedingsproducten liever bij een speciaalzaak, waar nog echte ambachtslieden werken die u met open armen ontvangen en bovenop heerlijke producten nog een gezellige babbel aanbieden? Of kom je graag proeven van  de specialiteiten? Dan bent u op zoek naar ‘Bij den Appel’.
 

Bistro

Krijg je instant honger van het kijken naar de mooi gevulde toog? Goed nieuws! Bij den Appel kan je plaatsnemen in de gezellige eethoek om meteen te smullen van de specialiteiten. In de vroegere uurtjes kan je genieten van een lekker onbijt, zelfs een echt luxe ontbijt met cava is een mogelijkheid. Tijdens de lunch bieden ze verschillende formules aan met drank inbegrepen. 
 

Kwaliteit en service

Bij den Appel is een gezellige, mooie zaak waar u naast de verse producten ook terecht kunt voor zelfbereide meeneemgerechten en gevarieerde dagmenu's. Ze hebben ook een groot assortiment van fijne charcuterie, pasta's, soepen, wijnen, BBQ, seizoensgebonden gerechten en diverse soorten kazen.
 

Catering op uw feest

Wilt u een privé- of bedrijfsfeestje organiseren zoals een communie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij Patrick en Debby van Bij den Appel aan het juiste adres. Zij zorgen voor alle lekkernijen waaronder:
- Kaasbuffet
- Tapasbuffet
- Broodjesbuffet
- Zwitserse raclette
- Barbeque
- Kidsplanken
- Paella pan
- En zoveel meer ....

Bij den Appel levert ook bij u thuis, op uw bedrijf of uw feestlocatie. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgt Bij den Appel voor al de rest, zodat dit een onvergetelijk feest of evenement wordt! 

Heeft u nog vragen of opmerkingen, of wenst u zelf een blik te werpen in he tuitgebreide aanbod van Bij den Appel? Neem dan een kijkje op hun website of spring eens binnen in de zaak in de Varkensmarkt 22 te Diepenbeek. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

altijd goed verzorgd, altijd eve... 9,5 Review door: Lieve
Alles was tot in de puntjes verz... 9,6 Review door: Marleen
Top ontbijtmand... 7,8 Review door: Kevin
Super ontbijt! Wij hebben ervan... 9 Review door: Marissa
fantastisch en zeer lekker valen... 9,5 Review door: Danny
Doen we zeker nog eens opnieuw!... 9,6 Review door: Annelies
Doe zo verder... 8,9 Review door: PATRICK