Bij Den Appel

Openingsuren

Maandag 05/10 08:00 - 20:00
Dinsdag 06/10 08:00 - 12:00
Woensdag 07/10 GeslotenGesloten
Donderdag 08/10 08:00 - 20:00
Vrijdag 02/10 08:00 - 20:00
Zaterdag 03/10 08:00 - 20:00
Zondag 04/10 08:00 - 13:00

Info

Koopt u uw voedingsproducten liever bij een speciaalzaak, waar nog echte ambachtslieden werken die u met open armen ontvangen en bovenop heerlijke producten nog een gezellige babbel aanbieden? Of kom je graag proeven van  de specialiteiten? Dan bent u op zoek naar ‘Bij den Appel’.
 

Bistro

Krijg je instant honger van het kijken naar de mooi gevulde toog? Goed nieuws! Bij den Appel kan je plaatsnemen in de gezellige eethoek om meteen te smullen van de specialiteiten. In de vroegere uurtjes kan je genieten van een lekker onbijt, zelfs een echt luxe ontbijt met cava is een mogelijkheid. Tijdens de lunch bieden ze verschillende formules aan met drank inbegrepen. 
 

Kwaliteit en service

Bij den Appel is een gezellige, mooie zaak waar u naast de verse producten ook terecht kunt voor zelfbereide meeneemgerechten en gevarieerde dagmenu's. Ze hebben ook een groot assortiment van fijne charcuterie, pasta's, soepen, wijnen, BBQ, seizoensgebonden gerechten en diverse soorten kazen.
 

Catering op uw feest

Wilt u een privé- of bedrijfsfeestje organiseren zoals een communie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij Patrick en Debby van Bij den Appel aan het juiste adres. Zij zorgen voor alle lekkernijen waaronder:
- Kaasbuffet
- Tapasbuffet
- Broodjesbuffet
- Zwitserse raclette
- Barbeque
- Kidsplanken
- Paella pan
- En zoveel meer ....

Bij den Appel levert ook bij u thuis, op uw bedrijf of uw feestlocatie. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgt Bij den Appel voor al de rest, zodat dit een onvergetelijk feest of evenement wordt! 

Heeft u nog vragen of opmerkingen, of wenst u zelf een blik te werpen in he tuitgebreide aanbod van Bij den Appel? Neem dan een kijkje op hun website of spring eens binnen in de zaak in de Varkensmarkt 22 te Diepenbeek. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe z0 verder gr... 10 Review door: Mieke
Zeer klantvriendelijk & behulpza... 9,5 Review door: Kurt
Heel lekker... 10 Review door: Marco
Bedankt voor alle lekkere dingen... 10 Review door: Maurice
Wij komen er minimaal een keer p... 9,7 Review door: Mimmo Sandro
Doe zo verder top hoe jullie bez... 9,4 Review door: Mimmo