Openingsuren

Maandag 11/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/07 Na afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraak
Vrijdag 08/07 Na afspraak
Zaterdag 09/07 Na afspraak
Zondag 10/07 Gesloten

Info

Welkom bij Josephine Hair & Fashion

Josephine hair & fashion is gelegen in Diksmuide en gaat over mode, passie en ambitie. Het is een trendy kapperszaak waarvan Josephine Beele de trotse zaakvoerster van is. Zij is een jonge, dynamische kapster die je steeds met de glimlach zal opwachten.
 

Kapsalon

Waanner je Josephine Hair & Fashion binnen wandelt waan je je onmiddellijk in een oase van rust en ontspanning waar jong en oud geduldig zijn/haar beurt afwacht in de cosy wachtruimte. Elke klant wordt tot in de puntjes in de watten gelegd. 
 

Opsteekkapsel, gekleurd haar

Josephine neemt altijd ruim de tijd voor haar klanten om iedereen persoonlijk te verwennen met zijn/haar gewenste coupe. Wil je graag een kleur in je haar of een mooi opsteekkapsel. Bij Josephine hair & fashion bekom jij het kapsel waar je al altijd van gedroomd hebt. 
 

Kapster

In de kappersstoel bij Josephine hair & fashion kan je niets anders dan achteruit leunen en genieten van de verwennerij die Josephine je biedt. In haar salon is iedereen welkom op afspraak. Zij zorgt ervoor dat jij je bad hair day vaarwel kunt zeggen. 
 

Webshop

Via haar webshop https://www.josephine-hairfashion.be/shop-collection kan je steeds terecht voor leuke allerhande koopjes. Zo heb je tal van juwelen, parfums en haarproducten die je makkelijk bij Josephine hair & fashion kunt bestellen. Aarzel ook zeker niet om haar te contacteren indien je graag nog meer informatie wenst.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Josephine Hairfashion een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Hair Fashion Josephine is een to... 10 Review door: Amber
Vriendelijk en altijd welkom... 8,3 Review door: Vanhooren
Hairfashion Josephine is opgesta... 10 Review door: Anneleen