Haarmode in Diksmuide

Kleding, schoenen, je interieurinrichting alles is onderhevig aan de nieuwste mode. Zo ook je haar. Daarom is het belangrijk om je te laten adviseren door haarmode experten in Diksmuide of in de buurt van Diksmuide. Deze specialisten volgen continu opleidingen om je de nieuwste haarstijlen aan te meten.

Enkele trends in haarmode, die we in de afgelopen jaren hebben zien passeren:

Pixie cut
De pixie cut is een korte haarstijl waarbij soms zelfs een deel van het haar aan een kant kort geschoren wordt. De haren worden op een warrige manier gestyled met wax en haarlak.

Bobkapsel
De bobline of het bobkapsel is een halflange stijl waarbij het haar vanachter korter is en schuin afloopt naar langer haar aan de voorkant. De stijl kan op verschillende manieren neergezet worden. Meer in een jaren vijftig stijl of een iets meer moderne scherpere stijl.

Grijs haar
Een trend die we al een paar seizoenen hebben gezien is die van de grijstint kleuringen. Zowel jonge als ouderen kiezen hierbij voor een grijze haarkleur geknipt in combinatie met een andere stijl.

Dirty Brunette
De dirty brunette is een haarkleurtrend waarbij donker bruin met lichter bruine accenten gecombineerd wordt. Meestal in een langere haarstijl.

Zoals je merkt zijn er zeer veel haarmode trends. We raden je aan om een afspraak te maken bij een van de specialisten in Diksmuide.

1 resultaat in 0 seconden

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan