Dak- en Zinkwerken Thijs Vincent

Openingsuren

Maandag 09/12 Na afspraak
Dinsdag 10/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraak
Zondag 15/12 Gesloten

Info

Zink- en Dakwerken Thijs Vincent is al meer dan 10 jaar uw ideale partner voor al uw zinkwerken en dakwerken.  Bent u bezig met een nieuwbouwproject of renovatie van uw woning? Heeft uw huis een plat dak of hellend dak? De dakwerker uit Dilsen-Stokkem is uw partner voor alle soorten werken aan uw dak en verzorgt ook zinkwerken zoals het plaatsen van hanggoten, bakgoten en afvoerbuizen. Dak- en Zinkwerken Thijs Vincent staat eveneens in voor kwalitatief aangebrachte gevelbekleding.
 

Dakbedekking platte en hellende daken

Elke woning en gebouw vraagt om een mooie bijpassende dakbedekking De dakspecialist uit Dilsen-Stokkem plaatst alle soorten dakbedekkingen, gaande van kunst- of natuurleien, tot dakpannen en zinken dakbedekking én verzorgt platte daken met EPDM.
 

Zinkwerken

Is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Moet uw nieuwbouwproject van dakgoten, bakgoten of afvoerbuizen voorzien worden? Dak- en Zinkwerken Thijs Vincent komt graag ter plekke.
 

Gevelbekleding

De gevel is een belangrijk deel van elke woning. Het bepaalt immers het uiterlijk van uw huis. Een degelijke gevelbekleding geeft uw woning niet enkel een ander uitzicht, maar ook een beter comfort. Pleisterwerk op de buitengevel van uw huis is vaak ook nodig voor de isolatie van de woning en levert een behoorlijke energiebesparing op. Dak- en Zinkwerken Thijs Vincent is de expert in gevelbekleding uit Dilsen-Stokkem die uw gevelbekleding verzorgt met kwalitatieve producten van Cedear, Trespa en Rockpanel.

 

Ligging en routebeschrijving