Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Dilsen-Stokkem

Woensdag 29 mei 2024 10:59 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Dilsen-Stokkem.

Alle handelaars in Dilsen-Stokkem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Dilsen-Stokkem.
Heb jij een zaak in Dilsen-Stokkem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Dilen-Stokkem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Dilsen-Stokkem mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 384 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Slagerij Prikken – 9,49/10
Bij Slagerij Prikken in Dilsen-Stokkem vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijke zelfgemaakte producten, bereid volgens traditionele recepten. Bekend om hun eigenbereide charcuterie zoals balkenbrei, leverworst en patés, biedt deze slagerij al vier generaties lang ambachtelijke kwaliteit. Ontdek de verse salades met krab, zalm of kip, en geniet dagelijks van kwaliteitsvlees zoals rund-, kalfs-, varkens-, lamsvlees, kip en kalkoen. Voor snelle, gezonde maaltijden zijn er kant-en-klare gerechten zoals vidé en stoofvlees. Met een grote mobiele keuken verzorgt Slagerij Prikken ook grote feesten en evenementen, met een uitgebreid aanbod aan buffetten en schotels.

De Vriendelijkste Handelaar van Dilsen-Stokkem met een score van 9,55/10 is Slagerij-Traiteur Stefan & Vera.

Slagerij-Traiteur Stefan & Vera.– 9,55/10
Bij Slagerij-Traiteur Stefan & Vera in Dilsen-Stokkem vind je een uitgebreid assortiment aan vers vlees, zelfbereide gerechten, en specialiteiten zoals huisgemaakte worsten. Of je nu zin hebt in een heerlijke barbecue, fondue, gourmet, of buffet, Slager Stefan biedt het allemaal met passie en vakmanschap. Met meer dan 70 jaar ervaring staat de slagerij garant voor kwaliteitsvolle en dagverse producten, gecombineerd met een persoonlijke en betrouwbare service. Kom langs en ervaar zelf de smaak en kwaliteit die Stefan & Vera te bieden hebben. Je zult zeker watertanden van al het lekkers!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Dilsen-Stokkem"