LCD Montage

Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 18/12 Na afspraak
Donderdag 19/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Gesloten
Zondag 15/12 Gesloten

Foto’s

Info

LCD Montage te Dilsen-Stokkem is uw specialist in het monteren van sectionale garage- en industriepoorten, rolluiken en zonwering, alsmede de automatisatie van nieuwe of bestaande poorten en hekwerken.
 

Sectionaalpoorten

LCD Montage werkt reeds vanaf de start met Ryterna sectionaalpoorten. Deze sterke en veelzijdige sectionaalpoorten garanderen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De poorten bieden een schitterend uiterlijk, duurzaamheid, een uitstekende isolatie en een optimale veiligheid. Afwijkende afmetingen zijn probleemloos mogelijk. Bij LCD Montage geniet u dan ook van maatwerk zonder meerprijs.
 

Aluminium rolpoorten

Rolpoorten vormen een oplossing indien er weinig inbouwdiepte voorhanden is. Een rolpoort heeft dezelfde eigenschappen als een rolluik, echter in een grotere vorm. Rolpoorten rollen op in een bak waardoor u geen hele plafondinstallatie nodig heeft in uw garage. Desgewenst kan een rolpoort ook op de buitengevel worden geplaatst. Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke wijze bediend, uiteraard standaard elektronisch.
 

Geïsoleerde industrie poorten

De industriële poorten zijn uitgevoerd in dubbelwandige vuur verzinkte stalen panelen. Deze panelen zijn geïsoleerd en zijn standaard voorzien van een vingerknelbeveiliging volgens CE-normering. Een grote variatie aan railsystemen maken de industriepoorten  geschikt voor toepassing in nagenoeg alle bedrijfsgebouwen. Naar wens kunnen vensters, loopdeuren en ventilatieroosters worden voorzien.
 

Voorzetrolluiken

Rolluiken zijn inbraak vertragend, waardoor het veiligheidsgevoel enorm verhoogd wordt. Ze houden tijdens de warme zomermaanden de warmte buiten waardoor een klimaatregeling overbodig is en in de winter houden ze de warmte gezellig binnen. Bovendien zijn rolluiken ook geschikt voor geluidsdemping van storend straatlawaai en zullen ze uw ramen bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden.

Ligging en routebeschrijving