Chémique

Openingsuren

Maandag 05/10 07:30 - 15:00
Dinsdag 06/10 07:30 - 15:00
Woensdag 07/10 07:30 - 15:00
Donderdag 01/10 07:30 - 15:00
Vrijdag 02/10 07:30 - 15:00
Zaterdag 03/10 GeslotenGesloten
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ben je in de buurt van Eeklo en op zoek naar een plaats waar je van een overheerlijk ontbijt of een deugddoende lunch kunt genieten, boordevol smaak en vervaardigd met de beste ingrediënten? Dan is soepbar Chémique het ideale adres om je volgende maaltijd te nuttigen. Met een ruim assortiment aan dagverse, huisgemaakte soepen kunnen soepliefhebbers er zeker hun hart ophalen. Er zijn verder nog tal van lekkere snacks te krijgen, zoals belegde broodjes, quiche, spaghetti of wraps. 

Er is de mogelijkheid om je bestelling mee te nemen naar huis of ter plaatse op te eten.

 

Soepbar

Niets zo lekker en voedzaam als een dampende, verse tas soep. Vanuit dat idee ontstond Chémique, een gezellige soepbar en broodjeszaak in het centrum van Eeklo. Op de menukaart vind je dagelijks verschillende soorten verse soepen.

Een voorkeur voor tomatensoep of kies je toch de soep van de dag? Bij Chémique kan het allemaal!
 

Snacks

De menukaart van Chémique bestaat verder uit een divers aanbod aan belegde broodjes en snacks. Je kan kiezen voor de "Broodjes Classique" of de specialere "Broodjes Chémique", naargelang waar je zin in hebt. Heb je keuzestress of ontbreekt het je aan inspiratie? Dan kan je het "Broodje van de Maand" bestellen.

Pastasalade, spaghetti, quiche, wraps en slaatjes vervolledigen het menu. 
 

Afhalen of ter plaatse opeten

Wil je graag een smakelijke lunch om 's middags op je werk op te eten? Zin in een tas soep om bij je avondmaal te consumeren?

Alle bereidingen en snacks kunnen afgehaald of ter plaatse opgegeten worden. In de zaak zelf zijn er zitplaatsen voorzien en bij mooi weer kun je ook verkiezen om plaats te nemen op het zonnige tuinterras van de zaak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief