Andere belangrijke handelaars

Banner Dewi Interieur bvba

Dewi Interieur bvba

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag ... - ... 15:30 - 18:00
Woensdag ... - ... 15:30 - 18:00
Donderdag ... - ... 15:30 - 18:00
Vrijdag ... - ... 15:30 - 18:00
Zaterdag ... - ... 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

  

 

 

Alles moet weg uit de toonzaal  

serieuze kortingen

 

 

Foto’s

Info

Bent u van plan om een nieuwe keuken te installeren? Heeft u al gedacht om een nieuwe badkamer te plaatsen? Had u graag een dressing of een nieuwe bureau gehad? Dewi Interieur te Eeklo is de geschikte zaak voor al uw maatwerk.

 

Maatwerk keuken

Dewi Interieur in Eeklo zorgt voor een sfeervolle en praktische Inrichting van uw Interieur doormiddel van maatwerk.
Gaat u voor een nieuwe keuken? Laat u bijstaan door een vakman die volgens uw wensen uw droomkeuken op maat realiseert. Dewi Interieur garandeert alvast kwaliteit door de werken met stoomovens en andere keukentoestellen van Miele en Siemens en uw keuken te voorzien van een sterke dampkap van het merk Venduro.
 

Maatwerk badkamer

U kan eveneens beroep doen op Dewi te Eeklo voor de totaalinrichting van uw badkamer. Naast maatwerk inzake lavabo’s en douches, werkt Dewi met verwarmingsoplossingen van De Dietrich.
 

Maatwerk slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar u helemaal tot rust moet kunnen komen en waar u zich goed moet voelen. Dewi Interieur helpt u met het bekomen van de perfecte slaapkamer. Het bedrijf voorziet u alvast van goede nachtrust dankzij een sterke Boxspring. Ook voor een aangepaste dressing en kasten op maat kan u op de vakman uit Eeklo rekenen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Dewi Interieur bvba, 9900 Eeklo, Zeelaan 3