Openingsuren

Maandag 27/09 Gesloten
Dinsdag 28/09 Gesloten
Woensdag 22/09 18:00 - 22:00
Donderdag 23/09 18:00 - 22:00
Vrijdag 24/09 18:00 - 22:00
Zaterdag 25/09 12:00 - 22:00
Zondag 26/09 12:00 - 22:00

Info

Het is meer dan alleen culinair genieten bij Black Plaza

Black Plaza is gelegen aan de Dampoort in Gent en kan je niet zomaar een restaurant noemen. Het is een restaurant met Turkse, Belgische en Franse gerechten. Zij hebben een uitgebreide keuken waar traditie in de borden tot leven komt in de vorm van smaakpaletten.
 

Stoofpot

De stoofpotjes zijn over gekend om hun versheid en uitstekende kwaliteit. Laat je naast het eten ook aangenaam verrassen in het hedendaags, gezellig decor van Black Plaza in Gent.
 

Feestzaal

Heb je een verjaardagsfeest, receptie, huwelijksfeest,... in aantocht en weet je niet waar je met zoveel mensen naartoe kunt? Je kan bij Black Plaza terecht voor al jouw feesten. Er zijn 100 zitplaatsen voorzien zodat je samen met je geliefden een speciale avond kunt beleven zonder zorgen. 
 

Bistro

De hele familie is van harte welkom bij Black Plaza in Gent. Voor de kinderen hebben ze namelijk kindermenu's voorzien zodat zij ook kunnen genieten van lekker eten op maat. Naast heerlijk menu in het restaurant kan je ook je keuze maken uit tal van lekkere snacks en salades. Zo kan je o.a. soep en pizza's en snacks voor bij de aperitief bestellen. Bekijk hier online hun menu.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie