Mister Floor Gent

Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Mister Floor

Wil je een parket kopen of laten plaatsen? Wil je je huidig parket laten renoveren en onderhouden, of laten schuren en afwerken? Zijn je vloeren en je tapijt aan reiniging toe? Mister Floor te Gent is gespecialiseerd op het gebied van renovatie en behandelingstechnieken voor vloeren sinds 1980 en bied jou alle oplossingen voor alle vloeren aan. De specialist in vloeren staat in voor de verkoop van alle parket, laminaat en houten vloeren, alle machines en toebehoren. 


Producten

Machines en toebehoren
Bij mister Floor kun je terecht voor allerlei parketschuurmachines en andere houtbewerkingsmachines. Op zoek naar stof-, waterzuigers & reinigingsmachines? Ook hiervoor kun je bij hen terecht!

Parket, hout en laminaat vloeren
Voor de perfecte keuze wordt er samengewerkt met verschillende aanbieders waaronder: Parquet De Flandre, G.WA Parket & Laminaat, Balterio laminaat, Quick-Step parket & laminaat, Ecobam & Elephant bamboe alsook Floor Designers.

Producten
Om je vloer goed te onderhouden valt er ook een hele selectie producten terug te vinden voor de afwerking en het onderhoud van uw vloer.

Materialen
Voor schuurmateriaal, kussens en anderen kun je ook bij hen terecht.

Surf zeker eens naar de site voor meer informatie!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief