Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bacotec

Bacotec is uw specialist in beton -en laswerken gelegen te Tienen. Bacotec is een jong renovatiebedrijf dat naast beton -en laswerken ook sectionale en industriële garagepoorten verkoopt en zorgvuldig plaatst. Wij bij Bacotec zijn jong en dynamisch ingesteld en beschikken over de nodige ervaring om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Zelf vinden wij het belangrijk dat betrouwbaarheid centraal staat en dit in combinatie met vooral kwaliteit en de beste klantenservice.
 

Betonwerken in Tienen

heeft u nood aan een gespecialiseerde aannemer in betonwerken die duurzaam en vooral ijzersterk werk aflevert? Het is door onze passie voor beton dat wij beschikken over al het nodige materiaal en vooral over de nodige technieken om enkel kwaliteit af te leveren voor onze klanten. U kan op Bacotec rekenen voor zowel het boren als het zagen van beton. 
 

Algemene laswerken en herstellingen van constructies

Wij verrichten allerhande maat- en seriewerk, algemene laswerken, herstellingen en onderhoudswerken van metalen constructies. U kan bij ons o.a. terecht voor het laten lassen van uw metalen poorten en andere constructies. Waarom voor ons kiezen? Simpel: Jarenlange ervaring, een oog voor detail, kwaliteit en afwerking. Bovendien kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht voor diverse projecten. 
 

Diverse metaalbewerkingen

In onze afdeling las- en constructiewerken beschikken we over de mogelijkheid om diverse metaalbewerkingen uit te voeren waarbij wij voor u laswerken kunnen uitvoering in inox, staal en aluminium. Enkele van de aangeboden metaalbewerkingsdiensten: 
    •    Bewerken staal, inox, aluminium
    •    Laswerken
    •    Knippen, snijden, plooien en ponsen
    •    Trappen, leuning
    •    …
 

Sectionale garagepoorten en industriële poorten in Tienen

U bent op zoek naar een degelijke afsluiting voor uw garage? Tijdens de winter wilt u graag dat uw auto veilig en droog staat en in de zomer koel en beschermd? Dan zijn onze garagepoorten ongetwijfeld iets voor u. Ook voor sectionale en industriële garagepoorten werken wij zowel voor particulieren als bedrijven. Na het eerste contact komen wij ter plaatse een uitgebreide analyse en meting doen zodat wij de correcte poort op maat en naar uw wens kunnen plaatsen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief