Bon Appetit

Openingsuren

Maandag 21/10 Gesloten
Dinsdag 22/10 09:00 - 21:00
Woensdag 23/10 09:00 - 21:00
Donderdag 24/10 09:00 - 21:00
Vrijdag 25/10 09:00 - 22:00
Zaterdag 26/10 09:00 - 22:00
Zondag 27/10 Gesloten

Info

Een totaalconcept op het gebied van verse voeding en kwaliteitsbeleving, dat is Bon Appetit in Haacht. In de versmarkt vind je steeds de meest gezondste en meest verse producten terug. In de bistro kan je met de voetjes onder tafel schuiven en smullen van een heerlijke lunch, snack, diner of tussendoortje. 

Versmarkt Bon Appetit

In de Stationsstraat in Haacht vind je Bistro en Versmarkt Bon Appetit.
Zaakvoerster Caroline, geboren en getogen in Haacht, vond het tijd dat er in haar eigen dorp een winkel kwam die klaar is voor de toekomst maar waar nostalgie bewaard is gebleven.

Een winkel waar je op elk ogenblik en voor elke gelegenheid kan binnenspringen en waar de producten met passie en ambacht zijn gemaakt en niet zomaar uit een pakje komen.

Nadat zowel de slager als de bakker uit Haacht met pensioen gingen zag ze haar kans schoon.
Met enorm veel zin en veel moed toverde Caroline een oud "busdepot" om tot een geweldig winkelpand waar al haar klanten worden verwend en alles perfect tot in de puntjes wordt verzorgd, dit alles in eigen atelier.

Het professionele Bon Appetit Team tovert de meest gezonde en verse producten en gerechten tevoorschijn, een echte aanrader dus voor wie kwaliteit hoog in het vaandel draagt.
Dag in dag uit dezelfde service en dezelfde kwaliteit leveren, uiteraard steeds met de glimlach, daar staan we bij Bon Appetit garant voor.
 

Bistro Bon Appetit

Nadien kwam Bistro Bon Appetit, wat de klanten wel wisten te smaken. Of je nu komt voor een lunch, een vieruurtje, een diner of gewoon voor een gezellig glas wijn met wat tapa's, je bent
bij Bistro Bon Appetit aan het juiste adres. Dit alles met de ambachtelijke en verse producten uit onze versmarkt.

Vanaf 35 personen kan u op zondag en maandag de volledige bistro afhuren voor een lekker ontbijt, een lunch of dinner.

Tot binnenkort bij Bon Appetit

Caroline & Kris

Ligging en routebeschrijving