Isana Sushi Bar & Grill

Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/03 12:00 - 22:00
Woensdag 10/03 12:00 - 22:00
Donderdag 11/03 12:00 - 22:00
Vrijdag 12/03 12:00 - 22:00
Zaterdag 13/03 12:00 - 22:00
Zondag 14/03 12:00 - 22:00

Foto’s

Info


Waan u in het verre Japan met de heerlijke sushi en andere Oosterse specialiteiten van Isana sushi Bar & Grill
 

Sushi en Japanse gerechten in Haacht

Eindelijk heeft Haacht haar eigen sushi restaurant! Liefhebbers van de populaire Japanse delicatesse kunnen vanaf nu terecht bij Isana sushi voor heerlijke sushiboten of –bakjes, vergezeld door het nodige zoete zeewier, pittige gember en pikante wasabi! De sushi zelf is verkrijgbaar in heel wat vormen en maten, van komkommerrollen tot heerlijk malse tonijn of zalm met Japanse rijst: voor iedere liefhebber van de Japanse keuken wat wils!
 

Sushi bestellen en afhalen

Eet u liever in het comfort van uw eigen thuis en vermijdt u liefst lange wachtrijen? Dan kan u bij Isana sushi sushischotels laten samenstellen op bestelling. U kan kiezen tussen een ruime keuze aan verschillende soorten sushi, die dan voor u in de zaak bereidt wordt. Ook Belgische gerechten kan je bij ons nuttigen en afhalen.
Bel en op het afgesproken uur kan je komen afhalen en kan het smullen beginnen!
 
Krijgt u ook zin in een heerlijk hapje van de Japanse specialiteit? Kom dan langs bij Isana sushi Bar & Grill te Haacht of bestel uw gerecht telefonisch. 
 

Isana Bar & Grill

Wilt u lekker eten in een aangenaam kader in het hartje van Haacht? Bij Isana sushi Bar & Grill krijgt u kwaliteit en puurheid op uw bord, met een vlotte en vriendelijke bediening en kan u gezellig en rustig tafelen in ontspannen sfeer. Echte vleeseters zullen zeker aan hun trekken komen in dit grillrestaurant door de verschillende keuzes in vleesschotels, maar ook de visgerechten zijn heel smakelijk klaasgemaakt. Bij Isana sushi Bar & Grill belandt er enkel pure kwaliteit op de sushi, Argentijnse steaks, scampi’s ,zalm en tonijn. In combinatie met de lekkere frietjes en sauzen zijn deze grillschotels echte toppers. Maar ook voor vegetarische gerechten kan u bij ons aan tafel schuiven.

 


 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

altijd alles in orde... 9 Review door: Jozef
Super gezellige zaak met super v... 10 Review door: Steve