Openingsuren

Maandag 07:00 - 18:00
Dinsdag 07:00 - 18:00
Woensdag 07:00 - 18:00
Donderdag 07:00 - 18:00
Vrijdag 07:00 - 18:00
Zaterdag 07:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Info

Van Den Broeck Freddie heeft alles in huis op gebied van bouwmaterialen

Van den Broeck Freddie uit Haacht heeft alles in huis voor jouw bouw en verbouwingswerken. Je kan er als particulier aankopen doen maar ook aannemers kunnen hier terecht voor hun aankopen. Zij zijn reeds de 3de generatie en zijn sinds de jaren 50 alleen maar gegroeid. De kans is zeer klein maar indien je de juiste benodigdheden toch niet kan vinden bij Van Den Broeck Freddie, dan kan het gewenste materiaal besteld worden bij de leveranciers. Daarnaast kan je rekenen op een supersnelle levering.
 

Bouwwerken

In deze familiezaak kan je allerlei klinkers en tegels terugvinden. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat elke klant wel de juiste tegel vindt. Kies jouw tegel of klinker en bestel de juiste hoeveelheden die jij nodig heeft. Je kan rekenen op de eerlijke prijzen bij Van Den Broeck Freddie. Bouwmaterialen omvat zeer veel binnen dit bedrijf, het professionele team helpt jou graag met hun grote voorraad aan snelbouw, betonblokken, zand, cement, grind, pvc buizen en veel meer.
 

Gereedschap

In de winkel vind je een assortiment van kleine gereedschapsvoorwerpen. Elke doe-het-zelver vindt er degelijk materiaal voor een kleine prijs en de professionele vakman kan kiezen tussen een breed aanbod van de beste materialen. De medewerkers geven graag extra uitleg over de producten zodat je met het juiste product naar huis kan. Bij Van den Broeck Freddie kan iedereen terecht die wilt bouwen, verbouwen of zelfs aanbouwen. Het familiebedrijf heet je van harte welkom. Via hun website https://vandenbroeck-haacht.be kan je alvast een kijkje nemen in hun ruim aanbod van bouwmaterialen aan de beste kwaliteit.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Van Den Broeck Freddy bv

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

FIJNE FEESTDAGEN BLIJF GESPAARD... 7 Review door: GEORGES
BESTE WENSEN 2021,MET HOPELIJKE... 7 Review door: GEORGES
Goede service... 8 Review door: Eric
neen... 8,7 Review door: Christine
Klant vriendelijk, steeds behulp... 10 Review door: Liesje