Van Den Broeck Freddy bv

Openingsuren

Maandag 07:00 - 18:00... - ...
Dinsdag 07:00 - 18:00... - ...
Woensdag 07:00 - 18:00... - ...
Donderdag 07:00 - 18:00... - ...
Vrijdag 07:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 07:00 - 15:00... - ...
Zondag GeslotenGesloten

InfoVan den Broeck Freddie bvba uit Haacht heeft van alles voor uw bouw en verbouwingswerken. U kan als particulier aankopen doen maar ook aannemers kunnen hier terecht voor hun aankopen.

Aanbod voor bouwwerken

In deze zaak kan u klinkers en tegels vinden voor buiten aan te leggen. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat elke kant wel de juiste tegel vindt. Kies uw tegel of klinker en bestel de hoeveelheden dat u nodig heeft. U kan verzekerd zijn van een eerlijke prijs.

Bouwmaterialen omvat zeer veel binnen het bedrijf Van den Broeck Freddie bvba. Zij helpen u graag met hun grote voorraad aan snelbouw, betonblokken, zand, cement, grind, pvc buizen en veel meer.
 

Gereedschap

In de winkel vind u een assortiment van kleine gereedschapsvoorwerpen. De doe het zelver vind er degelijk materiaal voor een kleine prijs en de professionele vakman kan kiezen tussen een breed aanbod van de beste materialen. De werknemers geven graag extra uitleg over de producten zodat u met het juiste product naar huis kan.
 
Bij Van den Broeck Freddie bvba kan iedereen terecht die wilt bouwen, verbouwen of zelfs aanbouwen. Het familiebedrijf heet u welkom.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews