Openingsuren

Maandag 07:00 - 18:00
Dinsdag 07:00 - 18:00
Woensdag 07:00 - 18:00
Donderdag 07:00 - 18:00
Vrijdag 07:00 - 18:00
Zaterdag 07:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Van den Broeck bvba: Thuis in jouw huis en tuin

Een Belg wordt geboren met een baksteen in de maag. We bouwen en verbouwen er op los om van ons stekje de perfecte thuis te maken. De persoon bij uitstek die je hierbij kan helpen is Freddie Van den Broeck. Je kunt het zo gek niet bedenken, of hij heeft het in huis. Van zware bouwmaterialen tot kleiner gereedschap: iedereen die aan de slag wil met bouwen of verbouwingswerken kan terecht bij Van den Broeck bv. Of je nu een aannemer, professionele vakman of particuliere doe-het-zelver bent, als je het niet vindt bij Freddie in Haacht, dan vindt z’n professionele team het wel voor je! 
 

Bouwmaterialen

Bij Van den Broeck bv beschikken ze over een enorme voorraad aan bouwmaterialen. Je kunt alle materialen bezichtigen in het enorme toonpark. Rudimentaire elementen zoals betonblokken, cellenbeton porit, zand, Bauder isolatie, siergrind, pvc-buizen, kant-en-klare mortels en toevoegingen zoals PTB beton rapid en PTB Compaktuna, (kleef)cementen zoals CBR cement, schanskorven van Horticult, Wienerberger gevelstenen en gevelstenen in Tongerse Rijnvorm … de meest voorkomende ruwbouwmaterialen zijn aanwezig. 

Ook andere voorname elementaire tuin- en bestratingsproducten zijn beschikbaar: boordstenen, grindstabilisatieplaten, aco-geulen, yucon klinkerdeskels en aluminium en gietijzeren deksels.

Slaag je er toch in om iets nodig te hebben wat niet aanwezig blijkt te zijn? Geen paniek. Bij Van den Broeck bv kunnen ze erg gemakkelijk bestellen bij verschillende leveranciers. Meestal gebeuren ook die leveringen supersnel. 
 

Tegels en klinkers 

Ook voor het betegelen en beklinkeren van je inrit, voortuin of terras zit je meer dan goed bij deze firma, daar ze een enorm aanbod hebben van de meest gerenommeerde merken, in alle kleuren en maten. Marshalls, Scheys, Stone Style, megategels van Ebema … zijn slechts een greep uit het enorme assortiment. Natuurlijk kun je pas kiezen wanneer je de tegels en klinkers ook daadwerkelijk gezien hebt. Ook daarvoor ben je welkom in het grote toonpark en opnieuw staat er een team specialisten voor je klaar om je te adviseren en bij te staan in het maken van de ideale keuze. 
 

Gereedschappen

Je mag dan wel voldoende materialen bijeengesprokkeld hebben, zonder het juiste gereedschap geraak je nergens. Ook daar hebben ze bij Van den Broeck bv aan gedacht. Je kunt er dus ook terecht voor een ruime selectie gereedschappen voor particuliere doe-het-zelvers en professionele vakmensen. In de sectie kleine gereedschappen liggen diverse truwelen, voegers, lijmkammen, borstels, aluminium rijen, waterpassen, zandschoppen en protectiekarton voor het uitkiezen. Nuttige zaken zoals Tec7 en Duro diamantschijven: je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Ook de iets grotere gereedschappen zoals kruiwagens, Lescha betonmolens en schragen zijn beschikbaar. 
 

Transport

Je kunt dan wel de perfecte keuze gemaakt hebben, dat betekent nog niet dat je de materialen zelf probleemloos tot bij je thuis krijgt. Niet iedereen beschikt over professionele vervoersmiddelen om zware bouwmaterialen op de juiste plaats te krijgen. Een professionele aannemer zal veel eerder in de mogelijkheid zijn om de goederen gewoon af te halen. Ben je een particulier met grootste plannen, maar heb je problemen bij het laden van je spullen, dan kan Van den Broeck bv zorgen voor een levering tot op de werf. Ze beschikken over een vrachtwagen die voldoet aan de strengste milieunormen. Bovendien is de vrachtwagen uitgerust met een kraan zodat alle materialen probleemloos op een veilige en efficiënte manier geleverd kunnen worden. Er wordt voornamelijk geleverd in de gemeentes Haacht, Keerbergen, Boortmeerbeek, Bonheiden, Rotselaar, Betekom, Wijgmaal, Herent, Veltem en Kampenhout. Maar ook ver daarbuiten kan er gezorgd worden voor een vlotte levering van de materialen. 

Of je nu een uitgestippeld plan hebt of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, je bent altijd hartelijk welkom bij Freddie Van den Broeck en zijn team voor het juiste advies. Zodra je keuze gemaakt is, kun je verzekerd zijn van democratische prijzen. Het familiebedrijf kijkt alvast uit naar je komst! 

Reviews door klanten van Van Den Broeck Freddie bv

10 Joke op 2023-10-21 om 17:23:33
Super ontvangst altijd :D
9 LUCIEN op 2023-06-22 om 11:21:52
ZEER GOEDE KWALITEIT .WACHTTIJD VOOR DE LEVERING 14 DAGEN .HEB HEN MOETEN TELEFONEREN OM TE VRAGEN NAAR DE WACHTTIJD . DAN WERDEN DE PRODUCTEN ZEER VLUG GELEVERD EN OP DE JUISTE PLAATS GEZET . IN HET ALGEMEEN ZEER TEVREDEN MET DEZE DIENSTVERLENING .
10 Diane op 2022-12-20 om 22:53:10
Steeds vriendelijk en behulpzaam!!! Spijtig dat jullie er stillaan mee gaan stoppen.
9 Jarne op 2022-12-09 om 08:45:18
Vlotte service en heel vriendelijk doen echt veel moeite voor hun klanten grtjs jarne vh
10 Andre op 2022-12-01 om 09:52:09
Zeer vriendelijke en hulpzame mensen. Veel van de klassieke materialen voor de bouw zijn steeds op stock. Bestellingen worden steeds op de afgesproken plaats en tijd geleverd. Men kan steeds om raad vragen in verband met producten en uw projecten. Kort samengevat , ik ga steeds naar de Freddy .
8,6 Christine op 2022-11-08 om 17:34:51
neen
9,2 André op 2022-06-06 om 08:52:58
Zeer vriendelijke onthaald en bediend en de levering op tijd geleverd

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Den Broeck Freddie bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond