De Hamse Hofstee

Openingsuren

Maandag 20/09 16:30 - 22:00
Dinsdag 21/09 16:30 - 22:00
Woensdag 22/09 GeslotenGesloten
Donderdag 23/09 GeslotenGesloten
Vrijdag 24/09 11:30 - 23:00
Zaterdag 18/09 11:30 - 23:00
Zondag 19/09 11:30 - 22:00

Foto’s

Info

De Hamse Hofstee is een trendy en moderne, maar toch heel gezellige taverne gelegen in het landelijke Ham. Je kan er langsgaan voor een lekker warm of koud drankje, maar ook voor tal van lekkere snacks en gerechtjes.

Verken de buurt te voet of per fiets tijdens een mooie wandeling of fietstocht en houdt halt in de Vaartstraat in deze gezellige taverne!

 

Sfeervol

De Hamse Hofstee straalt een warme sfeer uit. Kom mee genieten van het mooie weer op het tuinteras met een lekkere hap of drank. Het design wordt zowel binnen als buiten gekenmerkt door een modern, maar toch gezellig interieur. Waarom alleen de smaakpapillen verwennen als het oog ook wat wilt?
 

Omgeving

In de mooie omgeving van Ham lopen tal van fiets- en wandelroutes. Zin in iets fris om af te koelen na een fikse wandel- of fietstocht? Of een hongertje gekregen van al dat bewegen? De Hamse Hofstee heeft voor ieder wat te bieden. 
 

Voor de kinderen

Ook kinderen kunnen zich hier maar al te goed amuseren. Ze kunnen zich uitleven in de tuin terwijl de ouders vanop het terras toekijken.

Ook is er voor de kinderen een heuse speeltuin voorzien waarop ze zich naar hartelust kunnen uitleven. 
 

Feestzaal

Ook voor evenementen is de Hamse Hofstee een ideale locatie. Of het nu voor personeelsfeesten, communies, verjaardagen of een andere gelegenheid is, onze feestzaal is een geschikte plek voor uw evenement. 

Heeft u een evenement waarvoor u een zaal zoekt? Heeft u misschien wat honger? Of wenst u gewoon even iets te gaan drinken op een gezellig terras? Dan komt u maar eens langs bij de Hamse Hofstee, die dit alles en nog meer biedt. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie

Reviews

Doe zo verder!... 9,1 Review door: Christel
De beste wensen voor het nieuwe... 10 Review door: Diane
Hopelijk kunnen we snel weer van... 9 Review door: Fabienne
Fijne feestdagen en geniet van e... 10 Review door: Peeters
Vriendelijk personeel en lekker... 9,6 Review door: Marc