Openingsuren

Maandag 24/01 12:00 - 18:00
Dinsdag 18/01 12:00 - 18:00
Woensdag 19/01 GeslotenGesloten
Donderdag 20/01 16:00 - 20:00
Vrijdag 21/01 GeslotenGesloten
Zaterdag 22/01 10:00 - 16:00
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Voor fitness- en weightgainproducten op maat onder begeleiding van experts hoeft u niet niet verder te zoeken dan Fitnessconcept, dé speciaalzaak in al uw fitnesstoebehoren. 
 

Sportvoeding

Het voornaamste deel van het Fitnessconcept-assortiment bestaat uit sportvoeding,fatburners,testoboosters en vitamines. Of u nu wenst bij te komen of af te vallen, of u wenst te focussen op proteïnen of eiwitten: Fitnessconcept heeft wat u nodig heeft. Dit zowel op vlak van preworkout als voor de hoofdworkout. Bij Fitnessoncept vindt u al wat u zoekt voor crossfit, lifting, cardio en zoveel meer!
 

Benodigdheden

Ook qua ander materiaal voor uw workout komt u hier aan uw trekken. Van tanktops en fitnesshandschoenen tot fitnessbelts en drinkbussen: Fitnessconcept Hasselt heeft wat u zoekt. Bent u beginnend fitnesser of wenst u te beginnen met fitnessen en weet u niet goed wat u juist nodig heeft? Dan staan de enthousiaste medewerkers van Fitnessconcept klaar om u te begeleiden met professioneel advies en begeleiding. 

Heeft u nog vragen? Spring dan gauw eens binnen bij Fitnessconcept Hasselt in de Hassalutdreef 6 te hasselt, en zie zelf het ruime aanbod of spreek een van de medewerkers aan voor meer informatie. De zaak bevindt zich op wandelafstand van de Basic-Fit. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/