Openingsuren

Maandag 17/05 12:00 - 18:00
Dinsdag 18/05 12:00 - 18:00
Woensdag 19/05 GeslotenGesloten
Donderdag 20/05 16:00 - 20:00
Vrijdag 21/05 GeslotenGesloten
Zaterdag 15/05 10:00 - 16:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Voor fitness- en weightgainproducten op maat onder begeleiding van experts hoeft u niet niet verder te zoeken dan Fitnessconcept, dé speciaalzaak in al uw fitnesstoebehoren. 
 

Sportvoeding

Het voornaamste deel van het Fitnessconcept-assortiment bestaat uit sportvoeding,fatburners,testoboosters en vitamines. Of u nu wenst bij te komen of af te vallen, of u wenst te focussen op proteïnen of eiwitten: Fitnessconcept heeft wat u nodig heeft. Dit zowel op vlak van preworkout als voor de hoofdworkout. Bij Fitnessoncept vindt u al wat u zoekt voor crossfit, lifting, cardio en zoveel meer!
 

Benodigdheden

Ook qua ander materiaal voor uw workout komt u hier aan uw trekken. Van tanktops en fitnesshandschoenen tot fitnessbelts en drinkbussen: Fitnessconcept Hasselt heeft wat u zoekt. Bent u beginnend fitnesser of wenst u te beginnen met fitnessen en weet u niet goed wat u juist nodig heeft? Dan staan de enthousiaste medewerkers van Fitnessconcept klaar om u te begeleiden met professioneel advies en begeleiding. 

Heeft u nog vragen? Spring dan gauw eens binnen bij Fitnessconcept Hasselt in de Hassalutdreef 6 te hasselt, en zie zelf het ruime aanbod of spreek een van de medewerkers aan voor meer informatie. De zaak bevindt zich op wandelafstand van de Basic-Fit. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief