Jans-Elek Depannagedienst

Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Na afspraak

Info

Jans-Elek uit Hasselt is meer dan alleen een elektricien

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien met kennis van zaken, dan is Jans-Elek de man wie je zoekt. Zaakvoerder Walter Jans is gediplomeerd in elektriciteit, elektronica en is ook beschikbaar voor depannages. 
 

Elektriciteitsinstallaties, elektriciteitsschema's

Jans-Elek uit Hasselt plaatst elektriciteitsinstallaties en leidingen voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten. Walter maakt ook alles in orde wanneer een installatie moet gekeurd worden. Hij kan ook als de beste elektriciteitsschema's uittekenen zodat deze perfect worden afgesteld op de woning. 
 

Verdeelkasten op maat, installeren van videofonie

Moet jouw verdeelkast op maat worden gemaakt, contacteer dan Jans-Elek. Hij maakt of past in een mum van tijd jouw verdeelkast op maat aan, zodat deze mooi past, zonder extra ruimte te verliezen. Ook kan je Walter contacteren voor het installeren van videofonie en parlofonie. 
 

Garagepoorten, tuinverlichting

Jans-Elek is gespecialiseerd in het automatiseren van garagepoorten en tuinverlichting. Niet alleen de installatie kan Walter voor zijn rekening nemen, ook de aanleg kan je met een gerust hart aan hem overlaten. 
 

Plaatsen van laadstations

De elektrische wagens beginnen we meer en meer in ons zichtbeeld te krijgen. Het elektrisch tijdperk is in zicht, alleen zijn niet alle huizen daarop voorzien. En al zeker geen oudere huizen. Jans-Elek zorgt ervoor dat jouw woning voorzien wordt van laadstations voor elektrische wagens. Zo kan jij rustig thuis je wagen opladen om de volgende dag weer de baan op te gaan. 
 

Professioneel advies voor doe-het-zelvers

Laat je adviseren bij verbouwingen en renovaties door Jans-Elek. Wil je graag zelf aan de slag om nieuwbouw-, renovatie-, verbouwing of aanpassingswerken uit te voeren? Vertrouw dan op de ervaring en het vakmanschap van Jans-Elek uit Hasselt. Bij Walter kan je gerust professioneel en persoonlijk advies op maat aanvragen. Dankzij zijn raad zal jij al je plannen en wensen als doe-het-zelver waar kunnen maken. 
 

Depannagedienst bij stroompanne of elektriciteitsproblemen

Jans-Elek staat voor je klaar wanneer je hebt te kampen met stroompanne of andere dringende elektriciteitsproblemen. Jans-Elek helpt zijn vaste klanten 24/7 uit de nood. Je kan hen steeds inschakelen bij elektriciteitsstoringen, stroomonderbrekingen, stroompannes en elektriciteitspannes. Word nu klant en zit voor altijd safe in geval van nood. Jans-Elek is jouw depannagedienst voor heel Limburg!  

https://www.jans-elek.be

Ligging en routebeschrijving