Algemene Schrijnwerkerij MB

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Na afspraak

Info

Algemene Schrijnwerkerij MB is een zelfstandige onderneming opgericht door Bert Maes in 2004. U kan ze vinden in Heist-Goor, Kleine Braamstraat 5.  Zij hebben al ervaring sinds 1995 met alle soorten timmerwerken, zowel voor binnen als buiten.
 

Topkwaliteit, dat is een belofte

Eén van de belangrijkste principes van Algemene Schrijnwerkerij MB is het leveren van de absolute beste kwaliteit, zowel wat betreft de gebruikte materialen als de toegepaste grondige vakkennis. Dankzij haar lange ervaring kan Algemene Schrijnwerkerij MB u een perfecte service bieden op maat van uw noden en wensen, en dit telkens aan scherpe prijzen.
 

Oog voor detail, daarmee onderscheidt de vakman zich

De afwerking zit in het detail; ook dat aspect kan u in alle vertrouwen aan Algemene Schrijnwerkerij MB overlaten. Vakkennis en degelijkheid zijn hun belangrijkste troeven, en dat bewijzen ze keer op keer opnieuw aan al hun tevreden klanten. De timmerwerken van Algemene Schrijnwerkerij MB komen met alle kwaliteitsgaranties die u kunt wensen. Kortom, bij Algemene Schrijnwerkerij MB zit u goed. 

Wie goed kiest, kiest voor Algemene schijnwerkerij MB! Neem gauw contact op via het nummer 0475/20 04 44 en vraag naar een volledig vrijblijvende en gratis offerte! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief