AOC bv

Openingsuren

Maandag 10/05 08:30 - 18:00
Dinsdag 11/05 08:30 - 18:00
Woensdag 12/05 08:30 - 18:00
Donderdag 06/05 08:30 - 18:00
Vrijdag 07/05 08:30 - 18:00
Zaterdag 08/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

A.O.C. te Heist-op-den-Berg is de specialist in alle carrosseriewerken. De garage staat in voor koetswerkherstellingen aan zowel personenwagens, bestelwagens, als vrachtwagens. 
 

Carrosserie

A.O.C. voert koetswerkherstellingen uit aan personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. De garage is uitgerust met alle nodige materiaal en apparatuur om de werken snel en correct uit te voeren.
 

Onderhoud

De garage Heist-op-den-Berg staat in voor het onderhoud van personen- en bestelwagens. Zo blijft uw voertuig jaar na jaar in topconditie.
 

Spuitwerk

Is het koetswerk van uw wagen beschadigd? Bij diepe krassen of een groot of klein ongeval is het vaak onvermijdelijk om uw voertuig er weer zoals voorheen te laten uitzien zonder spuitwerk. Indien uw carrosserie beschadigd is, kan u terecht bij AOC voor professioneel spuitwerk. De garagisten zorgen ervoor dat uw wagen terug in zijn oorspronkelijke kleur gespoten wordt in de oorspronkelijke kleur van het voertuig.
 

Aircoservice

Een goed werkende aircosysteem in uw wagen maakt niet enkel de zomers aangenaam, maar het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. A.O.C. onderhoudt graag de airco van uw wagen om u op een aangename manier tijd te laten doorbrengen in uw wagen tijdens de warme zomermaanden.
Problemen met uw personenwagen, bestelwagen, of vrachtwagen? Ga langs bij de garage in Heist-op-den-Berg.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief