AOC Carrosseriewerken

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 08:30 - 18:00
Dinsdag 23/07 08:30 - 18:00
Woensdag 24/07 08:30 - 18:00
Donderdag 25/07 08:30 - 18:00
Vrijdag 26/07 08:30 - 18:00
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Gesloten

Foto’s

Info

A.O.C is jouw specialist in alle carrosseriewerken

A.O.C. te Heist-op-den-Berg is dé specialist in alle soorten carrosseriewerken. De garage staat in voor alle soorten herstellingen aan alle wagens. Zij zorgen ervoor dat jouw wagen in een mum van tijd opnieuw tip top in orde is.
 

Carrosserie

A.O.C. voert koetswerkherstellingen uit aan personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. De garage is uitgerust met alle nodige materiaal en apparatuur om de werken snel en correct uit te voeren.
 

Onderhoud wagens

Garage A.O.C. in Heist-op-den-Berg staat in voor het onderhoud van personen- en bestelwagens. Zo blijft jouw voertuig jaar na jaar in topconditie.
 

Spuitwerk

Is het koetswerk van jouw wagen beschadigd, bij diepe krassen of een groot of klein ongeval is het vaak onvermijdelijk om je voertuig er weer zoals voorheen te laten uitzien zonder spuitwerk. Indien de carrosserie beschadigd is, kan je terecht bij A.O.C. voor professioneel spuitwerk. De garagisten zorgen ervoor dat jouw wagen terug in zijn oorspronkelijke kleur van het voertuig gespoten wordt.
 

Aircoservice

Een goed werkend aircosysteem in jouw wagen maakt niet enkel de zomers aangenaam, maar het verhoogt ook jouw veiligheid doordat je letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. A.O.C. onderhoudt graag de airco van jouw wagen om je op een aangename manier tijd te laten doorbrengen tijdens de warme zomermaanden.
Problemen met jouw personenwagen, bestelwagen, of vrachtwagen? Ga langs bij de nummer 1 garage in Heist-op-den-Berg, en dat is namelijk A.O.C. 

Ligging en routebeschrijving