Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 07:30 - 20:00
Dinsdag 24/05 07:30 - 20:00
Woensdag 25/05 07:30 - 20:00
Donderdag 26/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 26/05 07:30 - 20:00
Vrijdag 27/05 07:30 - 21:00
Zaterdag 21/05 11:00 - 20:00
Zondag 22/05 Gesloten

Info

De grootste en lekkerste broodjes vind je enkel bij 't Dorps Broodje

Bij 't Dorps Broodje uit Heist-op-den-Berg kan je iedere dag terecht voor de lekkerste koude broodjes, warme broodjes, snacks, hamburgers, koude schotels en ijsjes. Ronny en zijn team werken alleen met verse producten. Na de beste broodjesbar van Heist-op-den-Berg te zijn, kan je ze ook inschakelen voor de catering. 
 

Warme gerechten

Naast broodjes, koude schotels en ijsjes, kan je bij 't Dorps Broodje ook terecht voor warme gerechten zoals panini's, croques in alle varianten en voor de lekkerste spaghetti van Heist-op-den-Berg en omstreken. 
 

Broodjesbar

Ben je op zoek naar een broodjesbar die je nog meer kan bieden dan broodjes, dan ben je aan het juiste adres bij 't Dorps Broodje. Zij maken niet alleen overheerlijke koude broodjes zoals broodje kaas en hesp, broodje kip curry, broodje tonijnsla, broodje gezond,... Zij hebben ook de beste warme broodjes. Denk maar aan een broodje Cheeseburger, broodje kipburger, en zelfs een broodje cervela bruin/rood. 
 

Hamburgers

Heb je zin in een snack met lekkere saus, ga dan langs bij 't Dorps Broodje. Zij maken de beste hamburgers die je maar kunt indenken. Wat dacht je van hun mega broodje of hun alombekende dorpsburger? Krijg je al het water in de mond, aarzel dan niet en rep je naar 't Dorps Broodje.
 

Koude schotels

Ben je gek van groenten in combinatie met kip, vis en vlees, 't Dorps Broodje heeft het allemaal. Zij maken dagelijks de beste koude schotels voor je klaar. Je kan deze zelf samenstellen.  Je kunt ook de keuze maken om een warme snack toe te voegen aan je koude schotel. Kies zelf je snack en zij zorgen voor al de rest. 
 

Omelet

Ook voor je dagelijkse dosis eieren kan je best een bezoek brengen aan 't Dorps Broodje in Heist-op-den-Berg. Zij hebben verse eieren die je op verschillende manieren kunt laten klaarmaken. Een boerenomelet, omelet met zalm, omelet met spek,... Genieten maar. 
 

Pasta, pizza

Heb je grote honger en zin in pasta of pizza? 't Dorps Broodje staat gekend om hun heerlijke pasta's en pizza's. Je hebt er een ruime keuze en er is voor ieder wat wils. Je kan hun menukaart met alle gerechten en specialitaties bekijken via deze link: http://www.dorpsbroodje.be/menu

Ga langs en proef de kwaliteit bij 't Dorps Broodje in Heist-op-den-Berg. Smakelijk eten!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Dorps Broodje ('t )

Nieuws & Promoties

Wij zijn Laureaat!

Fantastisch, dankzij onze lieve, trouwe klanten zijn we Laureaat geworden met de actie Vriendelijkste Handelaar van Handelsgids. Iedereen bedankt voor de 9,15/10!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dorps Broodje ('t ) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Vriendelijke en vlotte bediening... 10 Review door: Jorinde
Top bediening, verse producten,... 10 Review door: SABINE-ADELINE
Alvast een zalig kerstfeest en e... 8,6 Review door: Diane
Altijd dik in orde!... 10 Review door: Wim