Yssalon Firenze

Info

Bij Ijssalon Firenze te Itegem, zit u goed om te genieten van een ruim assortiment verse ijssmaken en verschillende ijscoupes. Maar niet alleen het ijs is overheerlijk in dit ijsslaon, ook voor lekkere verse pannenkoeken, wafels en appeltaarten moet u hier zijn. Snacks zoals huisbereide spaghetti, lasagne of croques zijn tevens een absolute aanrader. Nog enkele van Firenze’s specialiteiten zijn de ijstaarten voor gelegenheden zoals communies en verjaardagen. Deze zijn steeds op bestelling verkrijgbaar. Zin om ook wat van Firenze’s overheerlijk ijs mee te nemen naar huis? U kan hier een ijshoorntje kopen voor onderweg, maar ook dozen schepijs meenemen.
 

Ijstaart

Wilt u eens een ander gebak dan de klassieke taart uitproberen om een speciale gelegenheid te vieren? Ga eens voor een lekkere ijstaart van Ijssalon Firenze als dessert. U kan dankzij jarenlange ervaring rekenen op een prachtig afgewerkte, lekkere en verse ijstaart. Deze ijstaarten zijn dan ook de perfecte afsluiter van elk feest, verjaardag of communie.

Zin in een verjaardagsijstaart met foto van de jarige? Of van zijn favoriete superheld? Dankzij de unieke versierde foto ijstaarten wordt elke gelegenheid een feestje.

Ligging en routebeschrijving