Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Heist-op-den-Berg

Vrijdag 24 mei 2024 10:24 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Heist-op-den-Berg.

Alle handelaars in Heist-op-den-Berg kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Heist-op-den-Berg.
Heb jij een zaak in Heist-op-den-Berg en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Heist-op-den-Berg langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Heist-op-den-Berg mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1783 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!                                                                                     

Reverso-8.32/10
Brasserie Reverso, jouw nieuwe favoriete eetplek, biedt een gezellige sfeer en culinaire verwennerij, hartelijk geleid door Kim en Steven. Ontdek een scala aan gerechten, van Belgische favorieten tot dagelijkse suggestiemenu's, bereid met verse ingrediënten en passie. Naast eten kun je ontspannen met verfijnde cocktails of koffie op ons terras. Van ontbijt tot diner staat genieten centraal, met mogelijkheden voor feesten en meetings. Jouw tevredenheid is onze passie; laat ons weten hoe we je bezoek onvergetelijk kunnen maken

Kinderkleding Bizzar-8.59/10
Bizzar, gevestigd in Heist-op-den-Berg, biedt een uitgebreide collectie kinderkleding voor baby's tot tieners, samengesteld uit topmerken die stijl, kwaliteit en comfort combineren. Naast kleding vind je bij hun ook een scala aan accessoires, van ondergoed tot pyjama's, om de look van je kinderen compleet te maken. Met de klantenkaart profiteer je niet alleen in de winkel, maar ook bij DJeans, hun tienerwinkel. Het toegewijde team staat klaar om je te helpen met stijladvies en praktische vragen, en ze bieden zelfs de mogelijkheid om je geboortelijst bij ons te leggen. Bij Bizzar mag je rekenen op de beste service, zodat je met een glimlach de winkel verlaat.

Hamburg Heist-Op-Den-Berg-8.96/10
Bij Hamburg restaurant in Heist-op-den-Berg ben je verzekerd van een culinaire ontdekkingsreis, met handgemaakte hamburgers en huisgemaakte sauzen. Naast hamburgers bieden ze een breed scala aan comfortfood tegen betaalbare prijzen, inclusief verrassende salades. Voor zoetekauwen hebben ze een namiddagkaart met heerlijke lekkernijen, en voor de jongste gasten zijn er speciale kidsmenu's beschikbaar. De menukaart is online beschikbaar, zodat je thuis alvast je keuze kunt maken. Kom langs en laat je verwennen met unieke smaken en gerechten.

Dorps Broodje-9.28/10
Bij 't Dorps Broodje in Heist-op-den-Berg vind je de grootste en lekkerste broodjes, panini's, croques, spaghetti, en meer. Met verse producten bieden ze een uitgebreid assortiment aan warme en koude gerechten, waaronder hamburgers, koude schotels, omeletten, pasta en pizza. Hun menu bevat diverse opties, van klassieke broodjes tot specialiteiten zoals de megabroodje en dorpsburger. Voor catering en dagelijkse eetlust bieden ze een breed scala aan smaken en keuzes. Bezoek 't Dorps Broodje voor een smakelijke ervaring in Heist-op-den-Berg.

Bike Special-9.29/10
Bike Special in Heist-op-den-Berg is dé plek voor al je fietsbehoeften. Van moderne fietsen, zoals e-bikes, stadsfietsen, racefietsen en gravelfietsen, tot kinderfietsen, mountainbikes en vouwfietsen, het assortiment is breed en gevarieerd. Ook biedt Bike Special lease-opties aan via verschillende lease maatschappijen. Voor betrouwbare fietsreparaties en onderhoud, inclusief gespecialiseerde service voor e-bikes, ben je bij Bike Special aan het juiste adres. Daarnaast vind je er een uitgebreid assortiment aan accessoires, onderdelen, fietskleding en voeding, zodat elke rit compleet en comfortabel kan verlopen. Bij Bike Special vind je meer dan alleen een winkel; het is een community van fietsliefhebbers die klaarstaat om je fietservaring te verbeteren.

Djeans-tienermode-9.31/10
Bij Djeans Teenstore vind je een uitgebreide selectie tienerkleding, schoenen en accessoires, inclusief streetwear, urban wear en skatewear. Ontdek alles wat uw tiener wenst, van kleding tot schoenen, skateboards en meer. Met merken als HABITAT, CHOCOLATE, ELEMENT en meer, biedt Djeans Teenstore kwaliteitsproducten en een breed assortiment aan accessoires zoals backpacks, headphones en petten. Daarnaast staat de winkel bekend om zijn uitstekende service, waar medewerkers altijd klaarstaan om te helpen met stijladvies en vragen. Bovendien zijn uw klantenkaart en waardebons geldig in zowel Djeans Teenstore als bijbehorende Bizzar-winkel.

Kapsalon Françoise-9.39/10
Bij Kapsalon Françoise in Heist-op-den-Berg ben je niet alleen welkom voor een knipbeurt, maar ook voor een scala aan andere diensten en accessoires. Françoise verwelkomt dames, heren en kinderen voor alles van knippen en kleuren tot speciale kapsels voor feestelijke gelegenheden. Ze is een specialist in haarkleuringen, balayages en highlights, en zorgt ook voor permanente behandelingen en opsteekkapsels. Voor heren biedt ze ook baardtrimmer aan. En voor gezinnen is het handig dat iedereen bij Françoise terechtkan, inclusief de kinderen, die speciale aandacht krijgen. Na je bezoek kun je bij haar ook haarverzorgingsproducten vinden om dat frisse-kappersgevoel te behouden. En vergeet niet haar assortiment fantasiejuwelen te bekijken, perfect om je nieuwe look compleet te maken!

NVH New Van Heukelom-9.41/10
Bij NVH Van Heukelom op de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg vind je alles wat je nodig hebt voor je kantoor. Van printers, scanners en kopieerapparaten tot desktops, laptops, tablets en smartphones, ze hebben een breed scala aan producten om aan jouw behoeften te voldoen. Als authorized reseller van merken zoals Brother, HP, en Canon, bieden ze deskundig advies om het juiste apparaat voor jou te kiezen. Ook kun je bij hen terecht voor kantoormachines zoals papiervernietigers en rekenmachines, evenals kantoormateriaal en verbruikersgoederen van bekende merken. En met een uitgebreid assortiment aan zitmeubilair en een technische dienst die je snel en deskundig helpt, is NVH jouw partner voor alles wat met kantoor te maken heeft. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie of advies, ze staan altijd klaar om je te helpen!

Bell’Ami-Kinder-en tienerkleding-9.61/10
Bij Bell'Ami vindt u eigentijdse kinder- en tienerkleding van kwaliteitsmerken voor jongens en meisjes van 2 tot 16 jaar. Het assortiment omvat kleurrijke collecties van merken zoals Someone-Kids, Cars, Tygo&Vito en meer. Met de klantenkaart geniet u altijd van 10% korting op uw volgende aankoop. Zaakvoerster Isabelle staat klaar om u persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. U vindt Bell'Ami in de Berkenstraat 16a te Heist-op-den-Berg, met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties via de Facebookpagina of bekijk de website voor inspiratie voor uw bezoek.

De Vriendelijkste Handelaar van Heist-op-den-Berg met een score van 9.69 op 10 is Bellezza schoonheidsinstituut geworden. Daar bleef het niet bij, Rokani werd verkozen tot de Vriendelijkste Dameskledingwinkel van Vlaanderen met een score van 9.70 op 10.

Bellezza
Bellezza Schoonheidsinstituut, onder leiding van zaakvoerster An Van Genechten, biedt een uitgebreid scala aan diensten om je zowel van binnen als van buiten te laten stralen. Met professioneel afslankadvies en doelgerichte methoden, zoals de ontspannende BodySculptor-methode, helpt het instituut klanten hun gewenste figuur te bereiken. Daarnaast biedt Bellezza ook behandelingen voor cellulitisvermindering en huidverbetering aan, gebruikmakend van geavanceerde LPG endermologie technieken. Als wellness- en schoonheidssalon verzorgt Bellezza ook manicures, pedicures, gelaatsverzorging, make-up en kunstnagels. Klanten kunnen rekenen op veilige en effectieve behandelingen, uitgevoerd door ervaren professionals. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunnen klanten contact opnemen met Bellezza Schoonheidsinstituut via telefoon of online reserveren.

Rokani

Bij Rokani, geleid door zaakvoerster Kaja, vind je een unieke mix van trendy en stijlvolle damesmode, waar persoonlijke aandacht en mode samenkomen. Met een ruim maatbereik van 34 tot 52 biedt Rokani mode voor elke vrouw, met speciale aandacht voor grote maten. Kaja selecteert zorgvuldig collecties van topmerken zoals Clair de Lune en Batida, bekend om hun kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Voor een exclusieve winkelervaring biedt Rokani de mogelijkheid van privé-shoppen, waarbij klanten op afspraak buiten de reguliere openingstijden kunnen winkelen. Of je nu de fysieke winkel bezoekt aan de Goorweg 16 in Heist-Op-Den-Berg (Booischot) of online shopt, bij Rokani ben je verzekerd van een elegante uitstraling en persoonlijke service, gegarandeerd door zaakvoerster Kaja.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Heist-op-den-Berg"