Nagelstudio Veerle

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 19/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Gellak of kunstnagels dragen hier zeker toe bij. In Schriek, een deelgemeente van Heist-op-den-Berg, vindt u Nagelstudio Veerle. Wanneer u het nagelsalon binnenstapt, ontdekt u dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van kunstnagels en nagelstyling. Zo kunt u hier onder meer terecht voor de mooiste creaties van gelnagels en acrylnagels. Bij Nagelstudio Veerle is klant koning en worden uw nageltjes tot in de puntjes verzorgd volgens uw wens.
 

Acrylnagels

Acrylnagels zijn zeer sterke kunstnagels. Bij Nagelstudio Veerle worden deze nagels zo professioneel aangebracht dat ze erg lang blijven zitten.  
 

Gelnagels

Bij Nagelstudio Veerle kan u eveneens terecht voor de plaatsing van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig zitten. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.
 

Gellak

Gellak of gelpolish is de stevigere, langer houdende variant van gewone nagellak. Deze nagelkleuring is eveneens eenvoudig aan te brengen met een soort gel en blijft langer mooi dan nagellak. Voor vrouwen met mooie en stevige natuurlijke nagels raadt Nagelstudio Veerle zeker gellak aan. Zo wordt uw eigen nagel beschermd en krijgt hij een mooie glans.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Nagelstudio Veerle als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

Vriendelijk en goed gedaan... 10 Review door: Michael
Heel vriendelijk en goed gedaan... 10 Review door: Michael
Vriendelijke en gastvrije dame.... 9,3 Review door: Evelyne
Nagelstudio veerle is de beste n... 10 Review door: Stefanie
heel vriendelijk iemand... 10 Review door: Eddy