Verjo Metal bv

Foto’s

Info

Verjo Metal in Heist-op-den-Berg staat klaar voor al uw zandstraal- en parelstraalwerken of andere metaalwerken. Dit bedrijf is ook dé referentie voor ambachtelijk bouw- en siersmeedwerk op maat. Ook voor lakwerken kan u hier terecht.
 

Metaalwerken

Verjo Metal is gespecialiseerd in zandstralen van metalen en voert ook alle las-, smeed- en constructiewerken in metaal, inox en aluminium uit. Ook het parelstralen van non-ferrometalen, centreren van profielen en slijpen van inox buizen behoort tot het dienstenpakket. Verder is Verjo Metal er voor kap-, pons- en plooiwerken, beitsen en natlakken en productie en plaatsing van trappen, trapleuningen, balustrades, poorten, metalen ramen en deuren, brievenbussen, winkelinrichting en meer.
 

Zandstralen

Verjo Metal uit Heist-op-den-Berg is uw specialist in zandstralen. Het zand wordt met behulp van perslucht en een compressor tegen voorwerpen geblazen. Dit kan toegepast worden op allerlei materialen, waaronder ijzer, inox, steen en hout zoals oude meubels, trappen, deuren, of tuinmeubels. Bij Verjo Metal kan u ook terecht voor het stralen van auto's, fietsen, velgen en stukken van moto's.
 

Smeedwerk

Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg biedt eveneens ambachtelijk smeedwerk aan. Dit voor grendels, leuningen, scharnieren, deurkrukken en muurankers.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verjo Metal bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond