Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraak
Zondag 24/10 Na afspraak

Info

Al jouw grafisch ontwerpen worden op jouw maat en budget gemaakt bij Studio Kiki

Studio Kiki uit Herent staat in voor al jouw grafisch ontwerpen voor geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, geschenken en ze kan ook een prachtig logo ontwerpen voor jouw nieuwe zaak. Kelly steekt in al haar ontwerpen de nodige passie en professionaliteit zodat ze tot een uniek ontwerp kan komen op jouw maat en budget.
 

Geboortekaartjes, geboortegeschenken

Je hebt de suikerbonen zorgvuldig uitgekozen en je kan niet wachten om je kleine baby in je armen te houden. Een uniek en origineel geboortekaartje kan daarbij niet ontbreken. Bij Studio Kiki ben je daarvoor op de juiste plaats. Kelly is namelijk gespecialiseerd in verfrissende en moderne geboortekaartjes te ontwerpen dat heel verrassend en verfrissend is. Ook voor het ontwerp op doopsuiker, geboortegeschenken en geboortepakketten kan je bij Kelly van Studio Kiki terecht.
 

Huwelijksuitnodigingen

Bij een bruiloft komt heel wat kijken, de gastenlijst samenstellen, de trouwbloemen uitkiezen, de huwelijksceremonie voorbereiden,... Samen met Studio Kiki zal jij je gasten kunnen verrassen met een origineel save the date kaartje of met een moderne huwelijksuitnodiging. Ieder koppel heeft een eigen en uniek verhaal vindt Kelly en daarom mag jij je huwelijksuitnodiging best in de verf zetten. Naar gelang jouw wensen wordt er bij Studio Kiki een stijlvolle huwelijksaankodiging ontworpen waardoor alle genodigden ongeduldig uitkijken naar de bijzondere dag. 
 
Lasercutting: snijden en graveren in hout
Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk bij een geboorte of een trouw? Of wil je graag unieke relatiegeschenken om je bedrijf extra in de kijker te zetten, neem dan zeker eens een kijkje tussen de houten gegraveerde geschenken van Studio Kiki. https://www.studiokikiontwerp.be/lasercutting.
 

Logo ontwerp, social media templates

Een logo is de identiteit van jouw bedrijf en moet best passen bij jou als ondernemer. Samen met Studio Kiki ga je op zoek naar een passend logo met oog op vormgeving, stijl, het kleurenpallet, soorten lettertypes, etc. Een sterke branding zorgt voor een professionele uitstraling van je zaak. Kelly staat telkens te springen bij het ontwerpen van een logo, naamkaartjes, flyers, cadeaubonnen, affiches, social media templates. Via de website https://www.studiokikiontwerp.be kan je alvast de nodige info terugvinden. Kom gerust langs bij Studio Kiki in Herent, Kelly heet je van harte welkom om jouw kaartjes en/of geschenken te bespreken.  

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/