Bakkerij Gielis

Openingsuren

Maandag 06/12 07:30 - 18:30
Dinsdag 07/12 GeslotenGesloten
Woensdag 08/12 07:30 - 18:30
Donderdag 09/12 07:30 - 18:30
Vrijdag 10/12 07:30 - 18:30
Zaterdag 11/12 07:00 - 18:30
Zondag 05/12 07:00 - 18:00

Foto’s

Info

Bij Bakkerij Gielis te Herselt vindt u alle dagen vers brood en gebak, met daarnaast een assortiment pralines en nog veel meer lekkers. 
 

Warme bakker Herselt met broodautomaat

Alle producten in de toog van Bakkerij Gielis worden in eigen atelier bereid op ambachtelijke wijze. Het assortiment vers gebakken brood is zeer volledig en bevat naast het traditionele lange of ronde witte, grijze of bruine brood ook enkele heel originele broden. Hieronder valt bijvoorbeeld een specialiteit van het huis: heerlijk versgebakken maïsbrood. Geraakt u niet bij de bakker tijdens de openingsuren? Via een broodautomaat voorziet Bakkerij Gielis u de hele dag en nacht door van vers brood.
 

Sandwiches, pistolets, charcuterie en salades

Naast heerlijke broodcreaties bent u welkom in de bakkerij te Herselt voor malse sandwiches en krakende pistolets, waarvoor u hier ineens ook al uw beleg kan aankopen! Zo vindt u hier verse charcuterie, zoals pikante salami of zachte kipfilet, en salades, zoals een heerlijke américain préparé of kipcurry.
 

Heerlijke boterkoeken, taarten en ander zoets

De koffiekoeken van Bakkerij Gielis zijn heerlijk vers, maar de specialiteit van deze bakker is toch de biscuit met foto. Voor speciale gelegenheden kan u bij Bakkerij Gielis een fotogebak bestellen. Zo kan u bijvoorbeeld een foto van de jarige op uw biscuit laten plaatsen, meer gepersonaliseerd dan dat wordt het niet! Uiteraard kan u ook bij de brood- en banketbakker terecht voor lekkere taarten in verschillende smaken zonder foto. Spring gauw eens binnen en ontdek het dagaanbod of plaats een bestelling via het nummer 014/54 48 57! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/