Big & Small Dog Grooming

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 26/05 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Gesloten

Foto’s

Info

Wordt het hoog tijd dat uw beste viervoetige vriend eens een grondige trim- of verzorgingsbeurt krijgt? Dan kan u hiervoor ergens beter terecht dan bij Big & Small Dog Grooming, welk ras hond u ook heeft.  
 

Trimsalon voor alle rassen

Big & Small Dog Grooming is een trimsalon voor honden in Ramsel, een deelgemeente van Herselt. Bij deze gediplomeerde trimster kan uw hond terecht voor de beste verzorging. Hygiëne, welbevinden en hoogwaardige verzorgingsproducten maken dat uw hond bij Big & Small Dog Grooming alleen het beste krijgt. Zowel kleine als grote honden zijn welkom en genieten van een aangepaste verzorging op maat.
 

Aangepaste verzorging op ras en vachttype

Met vele jaren ervaring in hondenverzorging achter de rug kan u helpt de ervaren trimster te Herselt u zonder problemen met het kiezen van de juiste verzorging voor uw troeteldier. Of u uw trouwe viervoeter wil laten plukken, wassen, trimmen, of kortom wil laten genieten van een echte hondenverzorging, dan bent u bij Big & Small Dog Grooming aan het juiste adres. Tijdens de behandeling van uw huisdier houdt de trimster rekening met enkele belangrijke zaken over uw hond, zoals zijn medische achtergrond, leeftijd, gedrag, de laatste keer dat u een trimsalon bezocht en de gewenste behandeling, lengte of kapsel. Zo kan de trimster genoeg tijd voor uw hond inplannen en vrijmaken, om op een rustige manier te werken.
 

Verzorging nagels, oren en ogen

Niet alleen voor volledige trimbehandelingen bent u welkom bij Big & Small, maar ook voor kleinere verzorgingskuren. Hier gaat het dan bijvoorbeeld over het verzorgen van de nagels, oren of ogen van uw hond. U kan er dus rekenen op een werkelijke totaalservice! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief