Big & Small Dog Grooming

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 18/04 Na afspraak
Vrijdag 19/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Big & Small Dog Grooming is een trimsalon voor honden in Ramsel, een deelgemeente van Herselt. Bij deze gediplomeerde trimster kan uw hond terecht voor de beste verzorging. Hygiëne, welbevinden en hoogwaardige verzorgingsproducten maken dat uw hond bij Big & Small Dog Grooming alleen het beste krijgt. Zowel kleine als grote honden zijn welkom en genieten van een aangepaste verzorging op maat.  
 

Trimsalon Herselt - Ramsel

Door vele jaren ervaring in hondenverzorging, helpt de ervaren trimster te Herselt u graag met het kiezen van de juiste verzorging voor uw troeteldier. Of u uw trouwe viervoeter wil laten plukken, wassen, trimmen, of kortom wil laten genieten van een echte hondenverzorging, dan bent u bij Big & Small Dog Grooming aan het juiste adres. Tijdens de behandeling van uw huisdier houdt de trimster rekening met enkele belangrijke zaken over uw hond, zoals zijn medische achtergrond, leeftijd, gedrag, de laatste keer dat u een trimsalon bezocht en de gewenste behandeling, lengte of kapsel. Zo kan de trimster genoeg tijd voor uw hond inplannen en vrijmaken, om op een rustige manier te werken.
Niet alleen voor volledige trimbehandelingen bent u welkom bij Big & Small, maar ook voor het verzorgen van de nagels, oren of ogen van uw hond.

Ligging en routebeschrijving