Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 08:30 - 18:00
Dinsdag 09/08 08:30 - 18:00
Woensdag 10/08 08:30 - 18:00
Donderdag 11/08 08:30 - 18:00
Vrijdag 12/08 08:30 - 18:00
Zaterdag 13/08 08:30 - 13:30
Zondag 14/08 Gesloten

Foto’s

Info

Jouw Mercedes is in de juiste handen bij Garage Rutten in Herselt

Reeds meer dan 50 jaar is Garage Rutten in Herselt actief in verkoop, onderhoud en herstellingen van het merk Mercedes-Benz. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf waar je in vertrouwen terecht kan als je van plan bent om een nieuwe Mercedes wagen te kopen. 
 

Verkoop jonge tweedehandswagens

Garage Rutten heeft steeds een mooie selectie van jonge Mercedes tweedehandswagens in de aanbieding. Zij zorgen er telkens voor dat het betrouwbare en verzorgde voertuigen zijn die correct zijn onderhouden. Bij al hun verkochte wagens kan je rekenen op minstens 1 jaar garantie, waarvoor zij uiteraard zelf borg staan.
 

Verkoop nieuwe wagens Mercedes-Benz

Wanneer je zelf de allereerste kilometers op de teller wilt plaatsen, ligt de keuze voor een compleet nieuwe wagen van natuurlijk voor de hand. Garage Rutten verkoopt niet enkel jonge tweedehandswagens maar ook voor nieuwe wagens die nog maar net de fabriek hebben verlaten kan je bij hen terecht. 
 

Onderhoud en herstellingen Mercedes-Benz

Garage Rutten heeft een eigen werkplaats ter beschikking waar ze jouw Mercedes-Benz wagen kunnen onderhouden en herstellen volgens de regels van de kunst. Dankzij hun jarenlange ervaring maken ze geen onderscheid tussen jonge of oudere modellen, want jong of oud, je kan altijd rekenen op de beste service. Ook voor herstellingen aan wagens die niet bij hen zijn aangekocht kan je bij Garage Rutten terecht
 

Depannagedienst

Daarnaast beschikken ze bij Garage Rutten over een eigen depannagedienst. Sta je ergens in panne of heb je een probleem met je wagen, contacteer hun gerust en zij komen je zo snel mogelijk depanneren. Zo is je auto ook ineens op de juiste plaats om de herstelling uit te voeren. Wens je graag nog meer informatie over hun manier van onderhoud of wil je graag online de keuze van wagens rustig bekijken, dat kan, surf naar hun website https://www.auto-rutten.be/ en krijg alvast een idee over de stock wagens of over de professionele werking bij Garage Rutten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage Rutten Herselt een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond