Andere belangrijke handelaars

Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs

  voormiddag namiddag avond maandag 9u-12u     dinsdag 9u-12u 14u - 16u 17u-19u woensdag 9u-12u     donderdag 9u-...
Toon meer
  voormiddag namiddag avond
maandag 9u-12u    
dinsdag 9u-12u 14u - 16u 17u-19u
woensdag 9u-12u    
donderdag 9u-12u 14u - 16u 17u-19u
vrijdag 9u-12u    
zaterdag 10u-12u    


Buiten deze kantooruren enkel op afspraak.

In juli en augustus zaterdag gesloten

Info

Heeft u nood aan financiële raad van een expert, een geldlening, verzekering of andere financiële diensten? Dan bent u bij Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs aan het juiste adres! 
 

Voor iedereen

Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs stelt zich ten dienste van iedereen. Dat wilt zeggen: ze helpt particulieren, KMO's maar ook grotere bedrijven. Dit wilt echter ook zeggen dat ze zich ten dienste van iedereen persoonlijk stelt. Ze past zich steeds aan aan iedere klant, diens noden en diens situatie. Er wordt bij Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs steeds samen met de klant gezocht naar wat de beste lening, verzekering ... is voor die specifieke situatie. Op die manier wordt voor u steeds de best toepasselijke en meest voordelige uitkomst gevonden. 
 

Een brede waaier aan diensten

U kan bij Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs terecht voor financiële diensten in een brede zin. Ze biedt tal van verzekeringen aan zoals autoverzekeringen, brandverzekeringen en hospitalisatieverzekeringen. Verder geven haar medewerkers advies, bieden ze tal van leningen aan voor tal van verschillende mogelijke situaties, en helpen ze met sparen. 

Kan u wat financiëel advies gebruiken of heeft u nood aan een lening of verzekering? Neem dan contact op met Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs voor ee nbetrouwbare service op maat via het nummer 016/69 80 02


Zakenkantoor Meulenbergs
CBFA nr 14568 A-cB
CBFA m:MD Verzekeringen: 23637 A

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Zakenkantoor bvba MD Verzekeringen Meulenbergs, 2230 Herselt, Aarschotsesteenweg 123