Baguetje ('t)

Openingsuren

Maandag 22/04 06:30 - 18:00
Dinsdag 23/04 06:30 - 18:00
Woensdag 17/04 Gesloten
Donderdag 18/04 06:30 - 18:00
Vrijdag 19/04 06:30 - 18:00
Zaterdag 20/04 07:00 - 16:00
Zondag 21/04 07:00 - 13:00

Foto’s

Info

't Baguetje is veel meer dan alleen brood en banket

't Baguetje in de Gust van den Heuvelstraat in Ramsel is een koude bakker met meer dan enkel brood en banket. Er is een zeer uitgebreide keuze aan fijne vleeswaren, bereide gerechten en kazen. Je kan er bovendien ook verse groentenschotels, koude buffetten, frikadellen, spaghetti en fototaarten bestellen. Voor de snelle honger is er bovendien een selectie aan belegde broodjes en frisdranken te krijgen. Als de zaak gesloten is, kunt u steeds in de brood- en drankautomaat terecht die dagelijks met vers brood gevuld wordt. 
 

Brood en banket

"Geef ons heden ons dagelijks brood" kreeg niet voor niets een vermelding in het Onze Vader. We zijn met z'n allen verlekkerd op een sneetje brood 's morgens, 's middags en/of 's avonds. Gelukkig zijn er bakkerijen zoals 't Baguetje om ons daaraan te helpen. Met een grote keuze aan beschikbare broden vind elke klant er de smaak terug waar hij naar op zoek is.
 

Patisserie

De zoetebekken onder de klanten kunnen bij 't Baguetje kiezen uit een groot aanbod aan koffiekoeken en patisserie. Croissants, chocoladebroodjes, éclairs, taartjes, ... Neem een kijkje in de koeltoog en laat je verleiden door dit overheerlijke gebak!
 

Charcuterie

Een sneetje brood is op zich een beetje droog, daar past een schelletje charcuterie of een fris slaatje beter bij. Dat weten ze bij 't Baguetje uiteraard ook en daarom kunt u in hun koeltoog een brede selectie aan fijne vleeswaren, charcuterie en kazen terugvinden. 
 

Belegde broodjes en frisdranken

Bent u onderweg of op zoek naar een snelle hap? Maak dan je keuze uit de lijst aan belegde broodjes en frisdranken bij 't Baguetje. Een broodje smos, een broodje martino of toch maar kip-curry? Deze en vele andere variëteiten maken de menukaart van deze bakkerij compleet.
 

Bereide gerechten

Als je weinig tijd of zin hebt om zelf achter de kookpotten op het fornuis te staan, kan 't Baguetje je helpen om tijd te besparen met een bereid gerecht. Je kan er langsgaan voor verse groentenschotels, koude schotels, frikandellen, spaghetti en nog vele andere bereide maaltijden. Als je een feest of evenement gepland hebt, kan je bij deze bakker bovendien ook terecht voor een koud buffet of een fototaart te bestellen.
 

Zuivelproducten

In de zaak zelf vind je tenslotte nog een uitgebreid aanbod aan zuivelproducten en conserven terug. Kom vrijblijvend langs en laat het je alvast smaken!

Ligging en routebeschrijving