Partyverhuur Verheyden

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van België op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Na afspraak

Info

Partyverhuur Verheyden in Holsbeek

Voor alle soorten feesten en gelegenheden moet je bij Partyverhuur Verheyden zijn. Ze bieden verschillende soorten tenten, tentvloeren, meubilair, verlichting, verwarming, geluid, spellen en springkastelen. Of je nu een verjaardag, jubileum of familiefeest organiseert, je bent verzekerd van kwalitatief en verzorgd materiaal dat goedkoop en op tijd wordt afgeleverd, zodat je de beste dag van je leven kunt beleven.


Tenten en tentvloeren

Partyverhuur Verheyden biedt verschillende soorten tenten aan. Wil je een eenvoudige plooitent voor je speciale dag of ga je eerder voor een grote partytent? Kies wat bij het feest past en neem contact met hen op om de beschikbaarheid te controleren. Wil je een stap verder gaan en een onvergetelijke dag met een extra luxe tent? Partyverhuur Verheyden biedt ook Stertenten (starshade) aan. Deze tent is een juweel van het bedrijf dat zeker in het oog springt en letterlijk de ster van je evenement wordt.

Elke tent heeft ook een mooie ondergrond nodig. Partyverhuur Verheyden biedt verschillende tentvloeren aan met lengtes van 6, 8 of 10 meter en een breedte van 125cm. Je kunt kiezen om het zelf op te halen of te laten plaatsen door het bedrijf.


Meubilair huren voor je feest

Partyverhuur Verheyden biedt ook feestmeubilair zoals tafels en stoelen met of zonder topcover. Hier kun je terecht voor een bankettafel, ronde tafel of hoge tafels met of zonder stretchhoes. Ook klapstoelen of kinderstoelen zijn in hun assortiment, zodat zelfs de kleintjes aan tafel kunnen.


Verlichting, verwarming en geluid

Onze bluetooth luidspreker is geschikt voor elk (tuin)feest. Speel draadloos je gekozen muziek af of sluit je gitaar en microfoon aan en laat alle gasten genieten van je zang- en speelvaardigheden. Maak het feest extra feestelijk en huur de witte, filament of gekleurde lichtslingers voor een zeer voordelige prijs. Als je van plan bent om tot laat in de avond te feesten, zijn de ledspots onmisbaar in je tuin. Koude dagen moeten je niet belemmeren om te feesten. Onze infrarood verwarming voor in de tent zorgt ervoor dat je ook tijdens de wintermaanden zorgeloos kunt blijven feesten.


Springkastelen en amusementspellen

Omdat een speciale dag voor zowel de groten als de kleintjes onvergetelijk moet zijn, biedt Partyverhuur Verheyden verschillende springkastelen aan. Een typisch meisjes springkasteel Unicorn, een springkasteel met aap of een vliegtuigspringkasteel zijn echte parels van hun bedrijf. Kies je favoriet en speel eindeloos een hele dag of weekend voor een goede prijs. Partyverhuur Verheyden wil het nog leuker maken en biedt daarom verschillende amusementsspellen aan. Kies uit een wiebeltoren, sjoelbak, kubb of bibberspel en versla alle gasten.


Reserveren en leveren

Leveringskosten worden altijd door ons berekend. Omdat ze het goede weer niet kunnen garanderen, kun je tot 2 uur voor het afgesproken tijdstip van plaatsing, kosteloos de springkasteelverhuur telefonisch annuleren. Alle soorten vragen kun je via het formulier op hun site stellen. Als je dringende informatie nodig hebt of een reservering wilt maken, neem dan telefonisch contact op met Jon.

Ligging en routebeschrijving