Schoonheidssalon Marijke

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

Schoonheidssalon Marijke Houthalen-Helchteren

Schoonheidssalon Marijke biedt meer dan 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverjonging en de behandeling van probleemhuiden. Professionele begeleiding, consult en advies zijn hier een absolute prioriteit. Men kan hier ook terecht voor huidverbetering, ontspannende huidverzorging en medische pedicure.
 

Definitieve ontharing

Bij Schoonheidssalon Marijke kan u voor eens en voor altijd ongewenste haargroei laten verwijderen via VPL. Het Variable Pulsed Light systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van permanente ontharing. De ontharing die het schoonheidssalon te Houthalen-Helchteren aanbiedt is effectiever dan laserbehandelingen, garandeert een blijvend resultaat en is ook geschikt voor gevoelige huidtypes en mensen met een donkere huid. Deze pijnloze behandeling komt bovendien goedkoop uit, aangezien er minder behandelingen nodig zijn voor definitieve ontharing van de ongewenste haartjes.
 

Figuurcorrectie en huidverbetering

Schoonheidssalon Marijke werkt met een techniek voor figuurcorrectie die het vetweefsel op een veilige manier afbreekt, terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven. Wat het effect is van deze cryotherapie op uw lichaam? U hebt garantie op plaatselijke afslanking met blijvend resultaat, eliminatie van lokale cellulitis, versteviging en versterking van de spieren en afslanking van het lichaam.
Deze behandeling kan ook op het gelaat toegepast worden. Het zorgt voor versteviging van de weefsels, vermindering van de rimpels en kan toegepast worden voor het verwijderen van de dubbele kin. De kuur voor huidverbetering is pijnloos en wordt aangepast in functie van uw behoeften: acnebehandeling, couperose, vochttekort of verlies van elasticiteit.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Dank je wel voor de fijne behand... 10 Review door: Karin
Ik ben heel tevreden over de beh... 10 Review door: Marleen
Super vriendelijk... 9,8 Review door: Karin
Marijke is een supervriendelijke... 10 Review door: Kelly
Zeer goede prijs/kwaliteit ; vri... 9,7 Review door: Myriam
ze kent haar job. is vriendelijk... 8 Review door: Myriam
Tevreden over het geleverde werk... 9 Review door: Lucienne