Schoonheydt-Rosier bv

Openingsuren

Maandag 10/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De firma BVBA Schoonheydt-Rosier, gelegen te Huldenberg, is al jaren een begrip in het uitvoeren van alle dak-, zink- en timmerwerken. Sinds 1975 staat de vakman ten dienste van een groot deel van Vlaams en Waals Brabant. Schoonheydt blinkt uit in de sector dankzij het uitvoeren van verzorgd werk, het naleven van de afgesproken uitvoertermijn en het bieden van erg aanvaardbare en competitieve prijzen.

Wil u dat uw werken door echte vakmensen worden uitgevoerd? Dan doet u best beroep op Dakwerken Schoonheydt uit Sint-Agatha-Rode

 

Gevelbekleding

Uw gevel bepaalt voor een heel groot deel het uitzicht van uw woning. Bovendien geeft een goede gevel uw woning niet enkel een mooie uitstraling, maar ook een beter comfort.

Plaatbekleding met verluchte spouw en isolatie op de buitengevel van uw huis is vaak nodig aan de woning en levert een behoorlijke energiebesparing op. De waarde van een degelijke gevelbekleding is dan ook iets wat niet onderschat mag worden. Laat daarom uw gevelbekleding over aan een expert zoals Dakwerken Schoonheydt
 

Dakrenovatie

Wilt u uw woning renoveren en hoort daar ook een dakrenovatie bij? Zowel bij grote als kleine dakwerken is het slim hier een specialist bij te halen. Dakwerken Schoonheydt is uw partner voor alle soorten dakwerken. De vakman garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit. Ook voor het renoveren van uw inox schouw of dakgoten zit u goed bij deze dakenspecialist uit Huldenberg.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief