Schoonheydt-Rosier bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Gesloten

Foto’s

Info

De firma BVBA Schoonheydt-Rosier, gelegen te Huldenberg, is al jaren een begrip in het uitvoeren van alle dak-, zink- en timmerwerken. Sinds 1975 staat de vakman ten dienste van een groot deel van Vlaams en Waals Brabant. Schoonheydt blinkt uit in de sector dankzij het uitvoeren van verzorgd werk, het naleven van de afgesproken uitvoertermijn en het bieden van erg aanvaardbare en competitieve prijzen.

Wil u dat uw werken door echte vakmensen worden uitgevoerd? Dan doet u best beroep op Dakwerken Schoonheydt uit Sint-Agatha-Rode

 

Gevelbekleding

Uw gevel bepaalt voor een heel groot deel het uitzicht van uw woning. Bovendien geeft een goede gevel uw woning niet enkel een mooie uitstraling, maar ook een beter comfort.

Plaatbekleding met verluchte spouw en isolatie op de buitengevel van uw huis is vaak nodig aan de woning en levert een behoorlijke energiebesparing op. De waarde van een degelijke gevelbekleding is dan ook iets wat niet onderschat mag worden. Laat daarom uw gevelbekleding over aan een expert zoals Dakwerken Schoonheydt
 

Dakrenovatie

Wilt u uw woning renoveren en hoort daar ook een dakrenovatie bij? Zowel bij grote als kleine dakwerken is het slim hier een specialist bij te halen. Dakwerken Schoonheydt is uw partner voor alle soorten dakwerken. De vakman garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit. Ook voor het renoveren van uw inox schouw of dakgoten zit u goed bij deze dakenspecialist uit Huldenberg.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief