Schoonheydt-Rosier bvba

Openingsuren

Maandag 28/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Gesloten

Foto’s

Info

De firma Schoonheydt-Rosier, gelegen te Huldenberg, is al jaren een begrip in het uitvoeren van alle dak-, zink- en timmerwerken. Sinds 1975 staat de vakman ten dienste van een groot deel van Vlaams en Waals Brabant. Schoonheydt-Rosier blinkt uit in de sector dankzij het uitvoeren van verzorgd werk, het naleven van de afgesproken uitvoertermijn en het bieden van erg aanvaardbare en competitieve prijzen.

Wil u dat uw werken door echte vakmensen worden uitgevoerd? Dan doet u best beroep op Schoonheydt-Rosier uit Huldenberg.

 

Gevelbekleding

Uw gevel bepaalt voor een heel groot deel het uitzicht van uw woning. Bovendien geeft een goede gevel uw woning niet enkel een mooie uitstraling, maar ook een beter comfort.

Pleisterwerk op de buitengevel van uw huis is vaak nodig voor de isolatie van de woning en levert een behoorlijke energiebesparing op. De waarde van een degelijke gevelbekleding is dan ook iets wat niet onderschat mag worden. Laat daarom uw gevelbekleding over aan een expert zoals Schoonheydt-Rosier.
 

Dakrenovatie

Wilt u uw woning renoveren en hoort daar ook een dakrenovatie bij? Zowel bij grote als kleine dakwerken is het slim hier een specialist bij te halen. Schoonheydt-Rosier is uw partner voor alle soorten dakwerken. De vakman garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit. Ook voor het renoveren van uw inox schouw of dakgoten zit u goed bij deze dakenspecialist uit Huldenberg.

 

Ligging en routebeschrijving