Openingsuren

Maandag 11/12 06:30 - 18:30
Dinsdag 05/12 06:30 - 18:30
Woensdag 06/12 06:30 - 18:30
Donderdag 07/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 08/12 06:30 - 18:30
Zaterdag 09/12 06:00 - 18:00
Zondag 10/12 06:00 - 18:00

Foto’s

Info

Bakkerij Destabelle is een warme bakker te Hulshout met Franse roots, waar u al uw lekker brood, koffiekoeken en patisserie kunt vinden.
 

Bakkerij Hulshout

De grote specialiteit van bakkerij Destabelle zijn huwelijkstaarten, verjaardagstaarten en dagdagelijkse taarten, maar ook pralines behoren tot onze specialiteit. Wilt u iemand verrassen? Dagelijks kan u bij Bakkerij Destabelle een ontbijt aan huis bestellen.
Naast een groot assortiment brood, koffiekoeken, verse pistolets en sandwiches kan u bij de bakker te Hulshout ook terecht voor charcuterie en andere lekkernijen zoals crumble met bosvruchten en amandel crème, karameltaartjes met gezouten boter, appel-speculaasflan, gemalen pistache bavarois met krieken, macarons en speculaas.
 

Gebak voor elke gelegenheid

Bij Bakkerij Destabbele vindt u voor elke gelegenheid van het jaar wel de juiste zoetigheden om dit speciale moment te vieren. Zo kan u hier in februari een ruime keuze aan Valentijn gebak vinden om met uw partner van te genieten. Maar ook de worstenbroodjes en appelbollen ontbreken niet, zodat u verloren maandag kan vieren volgens traditie. Ook voor heerlijke Driekoningentaarten met amandel crème of appel moet u bij de bakker in Hulshout zijn.
Ook voor persoonlijke gelegenheden voorziet Bakkerij Destabbele u graag van iets lekkers op maat. De bakker voorziet u graag van verjaardagstaarten met uw favoriete smaak om met de hele familie van te genieten.
Gaat u binnenkort trouwen? Deze bakker te Hulshout is gespecialiseerd in het creëren van huwelijkstaarten. Ga er gerust eens langs om uw wensen voor uw taart te bespreken.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Destabelle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond