Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 15/11 Na afspraak
Zaterdag 16/11 Na afspraak
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Carolines Haarstudio in Hulshout kan u terecht voor de nieuwste kapsels en een professionele haarkleuring, zowel voor hem, voor haar en de kinderen.
 

Haarverzorging voor het hele gezin

Omdat zowel dunne, dikke, gezonde als ongezonde haren nood hebben aan de beste behandeling, wordt er bij kapsalon Carolines Haarstudio enkel met de beste haarproducten gewerkt van het merk L’Oréal.
Samen met u gaat de kapster op zoek naar de perfecte snit op uw maat. U kan steeds rekenen op een vriendelijk behandeling met veel zorg en een glimlach. Ook tijdens de kappersbeurt van uw zoon of dochter zal deze kapster alles zo aangenaam mogelijk laten verlopen. De klant is hier prioriteit. Van het moment dat u de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel op maat waar u van droomde.
 

Haarkleuringen

Een nieuwe haartint voor een nieuw seizoen? Carolines Haarstudio in Hulshout zorgt voor de perfecte haarkleuring. De kapster luistert naar uw wensen en adviseert u deskundig. Met de kwaliteitsproducten van L’Oréal wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.
 

Verzorgingslijn L’Oréal

Carolines Haarstudio is verdeler van haarproducten van L'Oréal, voor een zichtbare verbetering van de haarhoeveelheid na een kuur van 3 maanden.
Ook de verzorgingslijn van L'Oréal met essentiële oliën, shampoos en maskers voor elk haartype kan u hier verkrijgen.

 

Ligging en routebeschrijving