Schoonheidssalon Jolien

Openingsuren

Maandag 12/04 09:00 - 21:00
Dinsdag 13/04 09:00 - 14:30
Woensdag 14/04 GeslotenGesloten
Donderdag 15/04 14:00 - 19:00
Vrijdag 16/04 09:00 - 14:30
Zaterdag 17/04 09:00 - 12:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Verlangt u naar het perfecte gelaat, naar mooie en verzorgde nagels en een schitterende uitstraling? Dan bent u in juiste handen bij Schoonheidssalon Jolien in Kortenaken. In dit salon kan u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd met topproducten door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.
 

Gelaatsverzorging voor een stralende teint

Bij Schoonheidssalon Jolien kan u terecht voor een gelaatsverzorging volledig op maat van uw huid, zodat u met een verzorgde huid ook en een volledig frisse look buiten stapt. U geniet hier van een uitgebreide behandeling die de optimale hydratie van de huid herstelt en komaf maakt met onzuiverheden. De huid wordt voller van binnenuit en herwint soepelheid en zachtheid.
 

Manicure

Het schoonheidssalon in Kortenaken biedt kwalitatieve hand- en nagelverzorging. Geniet hier van een manicure, bestaande uit het in model vijlen van de natuurlijke nagels, verzorging van de nagelriemen en het behandelen van de nagelplaten. Een manicure kan aangevuld worden met het plaatsen van kunstnagels.
Permanente make-up
Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in grote mate uw uitstraling. Vaak wordt hier dan ook het accent op gelegd dankzij make-up. Schoonheidssalon Jolien is gespecialiseerd in permanente make-up en laat u zo graag moeiteloos stralen van ’s morgens tot ’s avonds. Permanente make-up garandeert u een frisse look onder alle omstandigheden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief