Het Vlijtig Bijtje

Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 21/05 10:00 - 18:00
Woensdag 22/05 10:00 - 18:00
Donderdag 23/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 24/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 10:00 - 18:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Bent u een creatieve duizendpoot die zich graag bezig houdt met handwerk, om zo zelf mooie creaties te maken? Houdt u van breien, naaien of haken?

Voor hobbymaterialen, breiproducten en naaibenodigdheden in Kortenaken is er maar één adres: Het Vlijtig Bijtje! 

 

Alles voor uw hobby

Bij Het Vlijtig Bijtje (voorheen Kreatrend Aarschot) kan u terecht voor allerhande brei- en naaibenodigdheden en hobbymaterialen zoals handwerken, haakgarens, breigarens, stoffen, naaimachines, telpatronen, ritssluitingen en zoveel meer. Nieuw is hun interieurafdeling waar Het Vlijtig Bijtje de nieuwste gordijnstoffen en behang aanbieden. Ze hebben ook een eigen hersteldienst voor kleding en naaimachines. In hun outletafdeling op de eerste verdieping kan u het hele jaar door koopjes doen. Kortom: bij Het Vlijtig Bijtje vindt iedereen datgene wat hij nodig heeft om zijn vrije tijd te vullen en creatief bezig te zijn.
 

Persoonlijke service met een glimlach

Bij het Vlijtig Bijtje kan ualtijd rekening op een warme ontvangst met een brede glimlach, en belangrijker nog, u kan er altijd terecht met al uw vragen en voor persoonlijk advies. Alle medewerkers van Het Vlijtig Bijtje staan altijd klaar om u met advies en begeleiding verder te helpen, daar kan u op rekenen! 

Heeft u hobby-, brei- of naaigererief nodig? Spring dan eens binnen bij het Vlijtig Bijtje! 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

klussen en onderhoud

wij zijn op zoek naar iemand die 1 tot 2 dagen per week klussen en onderhoud van onze winkels kan verzorgen . Voor mee info contacteer Roel 016/490016 (tussen 10.00 tot 18.00 van maandag tot zaterdag)

diamond painting de nieuwste rage

Ontdek de wereld van diamond painting ! een hobby voor jong en oud, door behulp van een pen kleef je gekleurde steentjes op een voorbedrukte canvas en er ontstaat een prachtig schilderij van steentjes.verkrijgbaar in verschillende formaten en motieven

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

Omdat ik heel tevreden ben... 10 Review door: Yvette
Die heb ik niet het is heel goed... 10 Review door: Yvette
Zeer ruime keuze, altijd krijg j... 9,3 Review door: Katleen
Super winkel... 9,3 Review door: Ilona
Super leuke winkel... 9 Review door: Ilona