Coletje

Openingsuren

Maandag 30/03
Dinsdag 31/03
Woensdag 01/04 11:00 - 21:00
Donderdag 02/04 11:00 - 21:00
Vrijdag 03/04 11:00 - 21:00
Zaterdag 04/04 11:00 - 21:00
Zondag 05/04 11:00 - 21:00

Foto’s

Info

Voor een lekkere pannenkoek, een heerlijk gerecht of ambachtelijk hoeve-ijs kan u nergens beter terecht dan hoeve Coletje!
 

Restaurant

Hoeve Coletje is een restaurant en taverne waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige taverne met een lange geschiedenis. U kan er in alle rust genieten van een lekkere pasta, frisse salade of heerlijk vis- of vleesgerecht, allemaal vers bereid door het keukenteam, vergezeld door een lekker drankje, en dat in een unieke omgeving! Dit is namelijk de hoeve waar Coletje Maes maar liefst 81 jaar heeft gewoond en haar 105de verjaardag heeft gevierd, vandaar ook de naam van de zaak.
 

Pannenkoeken, wafels en andere snacks

Ook wie een kleinere honger heeft kan rekenen op heel wat lekkers bij Coletje. Zo kan u er terecht voor een lekkere pannenkoek met suiker of siroop, of een heerlijke wafel met slagroom: ideaal voor een uitstap met de kinderen, maar ook voor de zoetebekken onder u volwassenen! Ook een heerlijke croque is een optie, net als nog heel wat andere lekkere, verse snacks.
 

IJsjes en ijscoupes

Wat is een maaltijd echter zonder dessert? Als dessert, of gewoon tussendoor, kan u altijd rekenen op Coletje voor een lekker ijsje. ­U kan er een heerlijk ijsje lekken met de kinderen, of uzelf flink verwennen met een heerlijke luxe-ijscoupe. Dit kan eventueel vergezeld worden door een verkwikkende koffie, goed voor een zeer geslaagde lunch, namiddag of avondmaal.
 
Spring zeker eens binnen bij Coletje voor een lekker ijsje, een heerlijke maaltijd of een vlugge snack tegen de kleine honger in een unieke sfeer!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief