Drukkerij Nelma bv

Info

Familiedrukkerij Nelma biedt hun diensten aan voor iedereen

Drukkerij Nella is een moderne familiedrukkerij uit Lubbeek met meer dan 30 jaar expertise in grafische communicatie. De milieuvriendelijke drukker maakt professioneel communicatiemateriaal voor bedrijven en werkt eveneens graag aan drukwerk voor particulieren. Ook verenigingen kunnen rekenen op de toegankelijke diensten van Nelma. Dankzij een digitale kleurenprinter kunnen ook zeer kleine oplages gedrukt worden voor heel scherpe prijzen.

 

Drukkerij voor bedrijven

Drukkerij Nelma verzorgt alle interne en externe communicatie voor uw onderneming. Zoekt u een professionele drukker voor het drukken van briefhoofden, adreskaartjes, folders, brochures, uitnodigingen voor events, interne werkdocumenten en btw-documenten? Drukkerij Nelma ontwerpt en drukt alles helemaal volgens uw huisstijl. Ook voor lay-out en productie van boeken en tijdschriften is Nelma de geschikte partner.
 

Drukkerij voor particulieren

De geboorte van uw eerste kindje aankondigen, iemand uitnodigen voor een huwelijk of een jubileum, of een andere belangrijke boodschap verspreiden bij vrienden en familie? Bij de drukkerij te Lubbeek vindt u een enorme keuze aan formats voor elke gelegenheid in tal van uiteenlopende stijlen, die elk geheel aan de wensen en noden van de klant kunnen worden aangepast. 
 

Drukkerij voor verenigingen

Ook verenigingen kunnen rekenen op Drukkerij Nelma voor het drukken van materiaal. Een quiz, een eetfestijn, een kaartavond? Succesvolle acties en activiteiten beginnen bij mooie flyers en affiches. Ook tombola- en steunkaarten, drankbonnetjes en programmaboekjes kunt u bij Nelma laten drukken. 

Meer drukkerijen in Lubbeek

Print & Copycenter Veugelen Theo
Staatsbaan 147
3210 Lubbeek
Shannon print & sign
Staatsbaan 4C 2
3210 Lubbeek