Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lubbeek

Donderdag 6 juni 2024 16:52 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Lubbeek.

Alle handelaars in Lubbeek kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lubbeek.
Heb jij een zaak in Lubbeek en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Lubbeek rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Lubbeek mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 442 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

’t Bloempotje – 9,16/10
’t Bloempotje in Lubbeek (Pellenberg) is dé bloemenwinkel voor originele boeketten en bloemstukken op maat. Of je nu een feest hebt, een verjaardag viert, of een dierbare wilt herdenken, bij ’t Bloempotje vind je het perfecte arrangement. Kies uit een breed assortiment aan stijlen, geschikt voor elke smaak en gelegenheid. Bovendien biedt ’t Bloempotje gratis levering in de regio Pellenberg en het ziekenhuis van Pellenberg, zodat je altijd op tijd je bloemen kunt ontvangen zonder gedoe. Breng een bezoek aan ’t Bloempotje en laat je verrassen door hun prachtige, gepersonaliseerde bloemcreaties!

De Vriendelijkste Handelaar van Lubbeek met een score van 9,59/10 is Drinkscenter Vangoidsenhoven.

Drinkscenter Vangoidsenhoven – 9,34/10
Drinkcenter Baets in Pellenberg biedt een uitgebreid assortiment aan bieren, frisdranken en wijnen. Naast het aanvullen van uw kelder of frigo, kunt u hier het hele jaar door terecht voor leuke biermanden, geschenkverpakkingen en exclusieve flessen. Met een breed scala aan zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken en zeer voordelige prijzen, is Drinkcenter Baets dé plek voor al uw drankbehoeften. Organiseert u een feest of evenement? Drinkcenter Baets biedt uitstekende voorwaarden en de mogelijkheid tot teruggave van ongeopende verpakkingen. Kom langs en ontdek de perfecte drank of geschenkmand, samengesteld naar uw wensen!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lubbeek"