winterstop tot begin maart elke zaterdag open of op afspraak voor afhaal

Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 Gesloten
Woensdag 17/04 Gesloten
Donderdag 18/04 Gesloten
Vrijdag 19/04 Gesloten
Zaterdag 20/04 13:30 - 18:00
Zondag 21/04 Gesloten

Info

IJsmanneke Van Binkom

IJsmanneke Binkom bereidt het heerlijkste schepijs ten huize en op ambachtelijke wijze. Wij hebben een pas vernieuwd ijssalon met airco en gratis parkeergelegenheid! Wenst u het ijs toch thuis op te eten? Geen probleem, u kan dozen met vers ijs komen afhalen tegen een scherp prijsje. Heeft u geen inspiratie voor een cadeau voor een dierbare die verjaart, kerstmis, nieuwjaar...? Dan kan u hen heel simpel plezieren met een leuke geschenkbon van het IJsmanneke! 
 

IJstaarten voor alle gelegenheden 

Wij maken ook ijstaarten voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, lentefeesten, communies en trouwfeesten. U kiest de smaken en wij versieren hem met leuke figuren, aangepast aan de gelegenheid en de persoonlijke voorkeuren van u als klant!
 

Gepersonaliseerde taarten

Kom eens een kijkje nemen en bestel zeker tijdig uw gepersonaliseerde ijstaart zodat de ijsspecialisten de tijd hebben uw gepersonaliseerde taart helemaal in orde te brengen. 
 

Ambachtelijk kerststronken en feesttaarten 

Alsof de ijstaarten van IJsmanneke Binkom niet altijd al uniek en speciaal genoeg zijn, maken ze er met kerst en nieuwjaar nóg uniekere speciale taarten! Deze heerlijke ambachtelijke kersttaarten omvatten uiteraard de traditionele kerststronk, maar ook leuke kleine kersttaartjes en heerlijke kerstbombes. 


Kerstman

Elk jaar komt de kerstman op bezoek bij ons: Ijsmanneke van Binkom. Ook hij komt genieten van ons huisbereid ijs en sorbets.
Hou onze facebook en deze Handelsgids webpagina in het oog om de exacte datum.


Openingsuren winkel

Voor alle duidelijkheid willen we u erop wijzen:
Gedurende de maand januari  is het ijssalon gesloten 
Vanaf februari is het ijssalon terug open.
In de winterperiode (november tot maart) zijn we open van 13u30 tot 19uMobiele ijswagen op uw feest ...

Organiseert u een feest of ander evenement? Verwen uw gasten dan met de heerlijke frisse ijsjes van IJsmanneke Binkom! Zij komen dan langs in hun echte antieke ijsmobiel om heerlijke ijsjes uit te delen aan de genodigden. De scherpe prijzen variëren aan de hand van het aantal aanwezige personen: 

  • 1-25 pers.: vaste prijs van 100,00 euro tot iedereen zijn ijsje heeft
  • 26-50 pers.: 4,50 euro pp tot iedereen zijn ijsje heeft
  • 51-100 pers.: 4,50 euro pp max 1 schepuur
  • 100-200 pers.: 4,00euro pp max 1,5 schepuur

Deze prijzen zijn alles inbegrepen! Dat wil zeggen inclusief de huur van de ijswagen, het ijs zelf, koekjes, lepeltjes, potjes, servetten en bediening. Indien de wagen langer dan voorizen moet blijven staan komt er per uur 35.00 euro bij. De eerste 10 km rijafstand zijn altijd gratis, als het verder is dan komt er 2.00 euro/km extra bij. De BTW is in de prijzen begrepen. Organiseert u een heel groot evenement? Dan kan er steeds een aangepaste regeling getroffen worden voor nog grotere volumes ijs! Neem tijdig contact op voor datum en plaats. 


 

Ligging en routebeschrijving