Lammerhof

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 Gesloten
Woensdag 24/04 17:30 - 21:30
Donderdag 25/04 17:30 - 21:30
Vrijdag 19/04 17:30 - 21:30
Zaterdag 20/04 17:30 - 21:30
Zondag 21/04 12:00 - 14:0017:30 - 21:00

Reservatie buiten de openingsuren mogelijk voor groepen vanaf 12 personen.

Info

Bij het Lammerhof te Lubbeek kan u terecht voor een uitgebreid menu, maar ook voor een snelle hap of enkele seizoensgebonden gerechten bent u hier welkom. Er zijn verder verschillende mogelijkheden voor familie of bedrijfsfeesten. Hiervoor staan er verschillende zalen ter beschikking.
 

Gezellig tafelen in een landelijke omgeving

Restaurant het Lammerhof bevindt zich in de gezellige, rustige en landelijke omgeving te Lubbeek en is zeker een voltreffer in deze regio. U kan in dit restaurant heel gezellig tafelen met een kleine of grotere groep. Gastvrouw Annelies zorgt steeds voor een vlotte en vriendelijke bediening, terwijl haar echtgenoot Wim heerlijk kookt en zijn gerechten heel creatief presenteert.
Bovendien is de inrichting hier warm en gezellig. Ook buiten is het gezellig tafelen op een mooi terras met uitzicht op een heel verzorgde tuin met speeltuigen. Bij restaurant het Lammerhof wordt met hart en ziel gewerkt om u een zo aangenaam mogelijke beleving te bieden. Daarom is deze landelijk gelegen eetgelegenheid zeker een aanrader en het uitproberen meer dan waard.
 

Feestzaal

Voor een gezellig familiefeest of bedrijfsfeest met lekker eten in de regio van Lubbeek moet u beslist bij het Lammerhof zijn. Het restaurant heeft verschillende zalen ter beschikking die u kan reserveren voor uw gelegenheid.
Geniet van een zorgeloos feest met een vlotte bediening, lekkere hapjes en een piekfijn diner. Tijdens uw evenement staan de kelners klaar om voortreffelijk werk te leveren. Gierigheid staat niet in het woordenboek van Het Lammerhof, uw glazen zullen dus steeds gevuld zijn. Voor alle gangen geniet u van gerechten die rijkelijk bediend worden, en dit tegen geen overdreven prijzen.
 

 

Onze menu en suggesties steeds te bekijken op www.lammerhof.be

Ligging en routebeschrijving