Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - 17:00
Dinsdag 30/11 09:00 - 17:00
Woensdag 01/12 09:00 - 17:00
Donderdag 02/12 09:00 - 17:00
Vrijdag 03/12 09:00 - 17:00
Zaterdag 27/11 Gesloten
Zondag 28/11 Gesloten

Foto’s

Info

Tor Maaseik uw partner in tuindecoratie !

Bij Tor Maaseik, gelegen op de Diestersteenweg, kan je terecht voor allerlei soorten decoratie waaronder bloembakken, regentonnen, houten tuinstellen en tuinhutten om jouw tuin die extra te geven. Top Maaseik kenmerkt zich door het aanbieden van eerlijke en zeer voordelige prijzen. Deze kunnen zij aan hun klanten aanbieden doordat zij zelf rechtstreeks importeren. Op deze manier garanderen zij natuurlijk ook de kwaliteit van hun aangeboden producten.
 

Regentonnen

Een regenton is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer het woord tuindecoratie wordt uitgesproken maar van een regenton kunnen ook bloembakken, horecatafels, waterpartijen tonnen en dergelijke worden gecreërd! Wil jij graag een originele eyecather voor in je tuin? Kijk dan zeker eens op hun site voor inspiratie en meer foto's. 
 

Fontijnen

Altijd al gedroomd van fontijn in je tuin of wordt jij rustig van het water dat stroomt? Bij Tor Maaseik kun je ook terecht voor waterpartijen in graniet, brons of natuurlijk hun specialiteit: in een ton! Twijfel je voor welke soort jij zou gaan voor in jouw tuin? Bij Tor Maaseik kun je ook steeds rekenen op persoonlijk advies zodat je zeker de juiste keuze maakt! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/