Openingsuren

Maandag 05/06 09:00 - 17:00
Dinsdag 30/05 09:00 - 17:00
Woensdag 31/05 09:00 - 17:00
Donderdag 01/06 09:00 - 17:00
Vrijdag 02/06 09:00 - 17:00
Zaterdag 03/06 09:00 - 18:00
Zondag 04/06 13:00 - 17:00

Foto’s

Info

Tor Maaseik uw partner in tuindecoratie !

Bij COMMV Tor Maaseik, gelegen op de Driebekenweg, kan je terecht voor allerlei soorten decoratie voor in je tuin.
Wij hebben een ruim aanbod aan bloembakken, regentonnen, houten tuinstellen en tuinhutten om jouw tuin die extra te geven. Een tuin geeft een meerwaarde aan je woning maar wanneer je tuin niet aangekleed is is het best saai. Wil jij ook gezelligheid en sfeer in je tuin?
Je kan natuurlijk ook je terras of balkon gezellig maken met tuindecoratie.

 

Voordelige en kwalitatieve materialen


COMMV kenmerkt zich door het aanbieden van eerlijke en zeer voordelige prijzen. Deze kunnen zij aan hun klanten aanbieden doordat zij zelf rechtstreeks importeren. Op deze manier garanderen zij natuurlijk ook de kwaliteit van hun aangeboden producten. Tuindecoratie moet natuurlijk weerbestendig zijn. Daarom werken wij enkel met kwalitatieve materialen die garant staan voor een lange duurzaamheid.

 

Regentonnen

Een regenton is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer het woord tuindecoratie wordt uitgesproken, maar van een regenton kan je ook tuinmeubels maken. Zo kunnen ook bloembakken, horecatafels, waterpartijen tonnen en dergelijke worden gecreërd! Wil jij graag een originele eyecather voor in je tuin? Kijk dan zeker eens langs in onze zaak om inspiratie op te doen.
 

Fonteinen

Altijd al gedroomd om in je tuin een fontijn te hebben? Een waterfontijn is niet enkel leuk om naar te kijken, maar ook het geluid geeft je een gevoel van rust. Zomeravonden in de tuin worden nog gezelliger. Bij COMMV Tor Maaseik kan je terecht voor waterpartijen in graniet, brons of natuurlijk in hun specialiteit: in een ton!

Twijfel je over welk soort materiaal je zou kiezen? We helpen je graag verder met persoonlijk advies op jouw maat. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van COMMV Tor Maaseik

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je COMMV Tor Maaseik een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond