Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 08:30 - 17:00
Dinsdag 18/05 08:30 - 17:00
Woensdag 19/05 08:30 - 17:00
Donderdag 20/05 08:30 - 17:00
Vrijdag 21/05 08:30 - 17:00
Zaterdag 22/05 Na afspraak
Zondag 23/05 Na afspraak

Info

A Project: vloerbekleding en interieurinrichting in Merchtem

A project in Merchtem is een modern en professioneel bedrijf dat zich specialiseert in uitvoering qua inrichting en akoestiek van uw huis of kantoor. Het uitgebreide gamma aan materiaal en producten zorgt er voor dat iedereen zijn of haar ideale inrichting vindt bij A project. Wij maken bij A project uitsluitend gebruik van duurzame materialen die altijd eerst grondig worden getest. Onze diensten zijn zeer uitgebreid: van hedendaagse vloerbekleding, schilderwerken, decoratieve zonwering en raamdecoratie

Een bondig overzicht van onze diensten:

Vloerbekleding in Merchtem

Wij bij A project geloven dat een parketvloer of tapijttegels niet enkel mooi moeten ogen maar ook moeten voldoen aan meerdere criteria. Zo geven wij ons professioneel advies aan onze klanten inzake duurzaamheid, onderhoudsgemak, akoestiek en de functie van uw vloerbekleding. Zowel het advies als de eigenlijke plaatsing van uw nieuwe vloer gebeurt met het oog op details! 

Onze vloerbekledingen zijn ook altijd gemaakt op maat van uw ruimte en hebt u de keuze uit meerdere natuurlijke, synthetische en ecologische vloerbekledingen. U kan bij A project kiezen uit volgende vloerbekledingen:

•    tapijt: Vast tapijt, Tapijttegels Ecologisch, luchtzuiverend, design of kunstgrastapijt
    Traplopers of Tapijt voor buiten
•    Vinyl: makkelijk in onderhoud en geluidsdempend
•    Laminaat: voordelige keuze, niet geschikt in vochtige ruimtes
•    Linoleum: Ecologisch alternatief voor een trendy gietvloer                                  
•    Rubber: slimme optie als u de vloer van een druk belopen ruimte moet bedekken
•    Betonvloer: een slijtvaste en vuilbestendige vloer met een industriële betonlook (beton design en floorcolouring)

Meer informatie over onze vloerbekleding nodig? bekijk zeker onze WEBSITE
 

Schilderwerken in Merchtem 

U wilt uw vloer, trap, deuren, ramen, muren, plafonds of gevels in een nieuw jasje? Wij zorgen voor een nieuwe look door onze kwaliteitsvolle verf met bepaalde accentkleur of kleurenpallet dat volledig is afgestemd op uw vloerbekleding

Ons team van professionele schilders brengen de gevraagde verf aan met scherpe randen en geen spatten. 

Geeft u graag extra cachet aan uw vergaderzaal of woonkamer? Dan plaatsen we moluren of wandpanelen van onder andere NMC of Orac, en overschilderen we ze in de kleur die u wilt.

Meer informatie over onze schilderwerken nodig? bekijk zeker onze WEBSITE


Raamdecoratie en zonwering in Merchtemm

Een algemeen beeld dat veel mensen hebben over zonwering is dat het enkel gebruikt wordt om de zon tegen te houden. Het moet ook het harde licht in uw ruimte dimmen, maar tegelijk wel nog voor voldoende sfeer zorgen. Daarom selecteerden we voor u zonwering en raamdecoratie waarmee u binnen in uw woning zorgt voor sfeer en gezelligheid, en waar nodig ook voor voldoende privacy.

Als u uw richtmaten doorgeeft aan A Project, krijgt u direct een eerste richtprijs mee. Zo hebt u al een goed idee van wat uw gordijnen, screens, jaloezieën of plisségordijnen straks kosten.

Meer informatie over onze Zonwering en raamdecoratie nodig? bekijk zeker onze WEBSITE
 

Akoestiek in Merchtem

Waar veel mensen en vooral bedrijven geen rekening mee houden bij de inrichting van de kantoren is de akoestiek van de inrichting. Deze is beter voor uw gezondheid en zal een positievere impact hebben op uw werk(sfeer) en vermindert de stress op het werk.

Te veel galm als iedereen door elkaar babbelt? Hoort u elke voetstap van uw collega’s? Wij analyseren de akoestiek in uw pand en plaatsen waar nodig akoestische panelen tegen uw wand en plafond.

Wist u dat bijvoorbeeld planten, gordijnen en tapijten de akoestiek in uw woning of vergaderzaal flink verbeteren? Leg dus een tapijt onder uw vergadertafel, kies voor zonwering of raamdecoratie om storende geluiden te dempen, of zet planten in uw bureau.

Meer informatie over onze akoestiek en tips voor een betere akoestiek? bekijk zeker onze WEBSITE
 

Totale interieurinrichting in Merchtem 

Wat A project onderscheidt van andere interieur -en decoratiebedrijven is dat wij ook zorgen voor een totale interieurinrichting van uw kantoor of woning. Zo moet u niet verschillende aannemers gaan contacteren voor verschillende werken en hebt u een beter overzicht.

A Project richt uw kantoor of woning in van de eerste parketstrook tot de laatste penseelstreek. Samen bekijken we uw vloerbekleding, zonwering, raamdecoratie, akoestiek, schilderwerken, wanden, verlichtingsarmaturen en meubels op maat.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief