Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 Gesloten

Info

Clear and Clean: Uw vertrouwde schoonmaakbedrijf regio Westkust


Clear and Clean is een jong en dynamisch bedrijf waarvan de zaakvoerder met zijn team slechts één doel voor ogen hebben en dat is de beste kwaliteit te garanderen aan een zeer scherpe prijs. Het bedrijf staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede dienstverlening. 
 

Wie is Clear and Clean?

Clear and Clean is een schoonmaakbedrijf en ruitenwaserij en staan klaar voor grote schoonmaakopdrachten alsook het reinigen van ramen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Maar er is meer, Je kan er ook terecht voor een grondige eerste schoonmaak na verhuizingen, verbouwingen en ook bij nieuwbouwen. Ze spelen hun grootste troeven zoals stiptheid en betrouwbaarheid graag uit. 
 

Ruitenwassers

Ben je op zoek naar een ruitenwasser dan is Clear en Clean het bedrijf dat jouw ruiten professioneel reinigt. Ook op gevaarlijke plaatsen zullen zij tot een zeer goed resultaat komen.
 

Reinigen zonnepanelen

Ja, reinigen van zonnepanelen, glas en gevelreinigingen hebben ook geen geheimen voor zaakvoerder Olivier en zijn team. Het uiterlijke aspect van je bedrijf of woning is uiterst belangrijk. Als je vindt of eraan denkt om je exterieur eens een grondige beurt te geven, Clear and Clean is het juiste bedrijf op de juiste plaats. Om je de meest zorgvuldige en kwalitatieve afwerking te kunnen bezorgen werken ze enkel op afspraak. Zo kunnen ze aan al je wensen voldoen.
 

Periodiek schoonmaak

Wenst u een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkste schoonmaak van jouw bureel, gebouw of huis? Dan ben je bij ruitenwasserij en schoonmaakservice Clear and Clean aan het juiste adres! Zij leveren kwalitatief en efficiënt onderhoud werk. Ze werken enkel met de beste schoonmaakproducten die een zeer lage ecologische voetafdruk nalaten.Ze zijn gelegen in de Lombardsijdelaan 90B, te Westende in Middelkerke. Voor bijkomde vragen en informatie mag je ze altijd contacteren via e-mail of telefonisch. Clear and Clean staat je met raad en daad bij waar nodig en heel de West-Kust.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief