Van Den Bulcke Luc PL bv

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/03 10:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zaterdag 02/03 10:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zondag 03/03 GeslotenGesloten

Info

Van Den Bulcke Luc Pl bvba is uw vakman voor kasten en dressings op maat. U kan rekenen op een lage prijs voor maatwerk maar met sterke kwaliteit en een ruim aanbod aan materialen en oplossingen.
 

Maatwerk kasten

Wilt u extra opbergruimte in uw huis? Dan kan u best gaan voor echt maatwerk. Door uw kast op maat te laten maken verliest u veel minder ruimte, elke hoek kan benut worden. Daarnaast past de maatkast altijd perfect in de stijl van uw woning. Door het ruime aanbod van kasten, soorten hout, kleuren en afwerking is elke kast uniek. Ook voor uw dressing of boekenrek kan u bij Van Den Bulcke Luc terecht.
Het team komt de kamer bekijken en opmeten. Daarna maakt u uw keuze van materiaal en kleuren. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw woning en kiest u hoe u uw deuren en de grote van rekken wenst. Zo heeft u inspraak over elk aspect en wordt uw perfecte opbergruimte geplaatst.
 

Ander meubilair

Ook box-springs kan u in de winkel uittesten en aankopen. Zo heeft u de mogelijkheid om heel uw slaapkamer te laten aankleden. De nachtkasten kunnen in de zelfde stijl gemaakt worden als uw grote kast. Alles wordt op de werf gemonteerd en bijgesneden als dit nodig is. Het team gaat pas weg als de kast perfect past op de voorziene locatie en alles werkt.
 
U kan Van Den Bulcke Luc pl bvba vinden als u de oprit tot het einde afrijdt. De kastenwinkel bevindt zich aan het achterste gedeelte van het gebouw. Kom zeker eens een bezoekje brengen. Komt u liever langs door de week? Bel dan voordien even. Als er geen plaatsingen zijn die dag dan kan u ook op andere dagen dan vrijdag en zaterdag in de toonzaal binnen.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Den Bulcke Luc PL bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond