Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bekkevoort

Donderdag 23 mei 2024 14:33 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bekkevoort.

Alle handelaars in Bekkevoort kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bekkevoort.
Heb jij een zaak in Bekkevoort en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Bekkevoort rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bekkevoort mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 207 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Como-Optic – 8,66/10
Como-Optic in Bekkevoort biedt een breed assortiment brillen, zonnebrillen, lenzen en accessoires, allemaal met de nieuwste trends en voor elk budget. Ze leveren topkwaliteit en service, met professionele oogmetingen en montuur-aanpassingen. Hun assortiment omvat ook multifocale en medische brilglazen, en ze bieden zonne- en sportbrillen, inclusief op sterkte. Kinderbrillen en meer dan veertig merken, zoals Guess en Gucci, zijn beschikbaar. Voor hoorapparaten kun je terecht voor een gratis hooranalyse. Bovendien bieden ze oogmetingen aan huis voor minder mobiele klanten. Bezoek hun website voor maandelijkse acties en ontdek de wereld van Como-Optic.

’T Letterhuisje – 9,22/10
't Letterhuisje in Bekkevoort is veel meer dan alleen een dagbladhandel. Naast kranten, tijdschriften en stripreeksen, vind je er ook kantoorbenodigdheden, schoolmateriaal en knutselspullen. Zaakvoerster Ilse biedt bovendien telefoonkaarten, snoep, dranken en rookwaren aan. Handig om te weten: je kunt er ook je wasgoed laten reinigen. Heb je een cadeautje nodig? Een cadeaubon van 't Letterhuisje is altijd een goed idee. Kom langs bij Ilse of bekijk haar uitgebreide aanbod via hier. Zeker de moeite waard!

Mijten NV – 9,26/10
Mijten in Bekkevoort is jouw dierenspeciaalzaak, drankcentrale en tuincentrum in één. Hier vind je alles voor je tuin en dier, van dierenvoer en verzorgingsproducten tot stalstrooisels. Ze hebben ook dranken en alles wat je nodig hebt om brood te bakken. Voor je dieren biedt Mijten een uitgebreid assortiment aan voeders voor kippen, duiven, paarden, konijnen en nog veel meer. Daarnaast hebben ze tuinmaterialen zoals meststoffen, zaden, potgrond en sierschors. Het aanbod is zo groot dat je het beste zelf even langsgaat of online bestelt. Bij Mijten vind je echt alles wat je nodig hebt!

De Vriendelijkste Handelaar van Bekkevoort met een score van 9,37/10 is Buvens Wild & Gevogelte

Buvens Wild & Gevogelte 9,37/10
Buvens bvba, opgericht in 1965 door Willy Buvens en Paula Prinsen, is jouw specialist voor wild en gevogelte van topkwaliteit in Diest. Naast vlees zoals eend, hert en fazant, bieden ze ook vegetarische opties aan. Organiseer je een buffet of barbecue? Bestel online en haal de volgende dag af. Je vindt er ook dagverse soepen, maaltijden en diepvriesproducten, allemaal bereid onder strenge hygiënenormen. De ambachtelijke brouwerij Buvens brouwt heerlijke bieren zoals Blondin Triple en Triple Rost. Kom langs bij Buvens in Assent en ontdek hun brede assortiment vleesproducten en vers bereide maaltijden, of geniet van een Buvens biertje. Voor meer info en bestellingen, ga naar handelsgids website.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bekkevoort"